1% Creme - 15 gram - Medimart.nl
1% Creme

1% Creme - 15 gram

Lamisil voetschimmelcrème 10 mg/g, hydrofiele crème

€ 9,99


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Lamisil voetschimmelcrème 10 mg/g, hydrofiele crème

Geneesmiddel.

Lamisil voetschimmelcrème maakt deel uit van de groep van de anti-schimmelpreparaten. Dit middel remt de groei van schimmels en gisten en kan bepaalde schimmels zelfs doden.

Lamisil voetschimmelcrème kan worden gebruikt voor de behandeling van voetschimmel (tinea pedis).

Samenstelling
De werkzame stof in dit middel is terbinafine hydrochloride 10 mg/g.
Hulpstoffen: natriumhydroxide, benzylalcohol, sorbitaanmonostearaat, cetylpalmitaat, cetylalcohol, stearylalcohol, polysorbaat 60, isopropylmyristaat, gezuiverd water

Dosering

Volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder - De opening van de tube is met aluminium afgesloten. U kunt de sluiting doorprikken door de omgekeerde dop van de tube met enige kracht hierop te drukken. - Vóór het insmeren moet de huid zorgvuldig worden gewassen en gedroogd. - Smeer een dunne laag crème op de ontstoken huid en een stukje daar omheen. - Wrijf de crème lichtjes in.  - Als de ontsteking in een huidplooi zit (tussen de tenen) dan kan, speciaal ‘s nachts, de huid na insmeren worden afgedekt met een steriel gaasje. Was uw handen na het inwrijven.   Hoe vaak en hoe lang moet u Lamisil voetschimmelcrème gebruiken: 1 maal per dag gedurende een week. Meestal treedt al na enkele dagen verbetering van de klachten op. Onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen van de crème vergroot de kans op het terugkeren van de klachten. Indien na 1 week geen verbetering is opgetreden neem dan contact op met uw arts of apotheker.   Ouderen: Er zijn geen aanwijzingen dat ouderen een andere dosering nodig zouden hebben of andere bijwerkingen zouden ervaren dan jongere patiënten.   Kinderen: Met de toediening van Lamisil voetschimmelcrème op de huid aan kinderen beneden 12 jaar bestaat slechts beperkte ervaring en daarom wordt gebruik in deze leeftijdsgroep afgeraden.

Aanwijzing voor het gebruik
Lees voor gebruik de bijsluiter

Niet gebruiken bij

- u bent allergisch voor terbinafine of voor één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Allergie ofovergevoeligheid kunt u herkennen aan bijvoorbeeld rode vlekjes en bultjes op de huid of jeuk. - bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Vergunninghouder
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare B.V.
Huis ter Heideweg 62
3705 LZ ZEIST

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

1% Creme bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Wij zijn een online aanbieder van medicijnen. Kijk welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Specificaties

inhoud
15 gram
Productsoort
Huidherstel
RVG
14843

Shop meer