Bach Genezing door bloemen - Boek - Medimart.nl - (3666792)
Bach Genezing door bloemen

Bach Genezing door bloemen - Boek

Bij het gebruik van een homeopathisch middel worden bepaalde delen van onze ingewanden en weefsels tot een reactie aangezet en deze reactie heeft verreikende en heilzame gevolgen voor lichaam en ziel.

Bach Genezing door bloemen bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

€ 17,43


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Bij het gebruik van een homeopathisch middel worden bepaalde delen van onze ingewanden en weefsels tot een reactie aangezet en deze reactie heeft verreikende en heilzame gevolgen voor lichaam en ziel. In wezen wordt het herstellende vermogen dat ons organisme van nature bezit, door inname van een extract of het homeopathische middel extra geprikkeld waardoor het genezingsproces in gang wordt gezet.
 
De bloemenextracten van Dr. Bach zijn de parels van het homeopathische snoer en daardoor zeer waardevol. Aan een grote groep patienten, zowel aan mensen die bijvoorbeeld maag- en leverproblemen alsook aan mensen met een typische of a-typische psychosomatische ziekten, is bloemenextracten toegediend. En altijd kon een heilzame uitwerking op de fysieke en psychische gesteldheid en dus ook op het ziektebeeld worden waargenomen, afgezien van het feit dat de patient zich beter en vitaler ging voelen.
 
Het idee van individualisatie van het geneesmiddel voor elke individuele patiënt treffen we al aan bij Hippokrates en het is Samuel Hahnemann die het heeft ontwikkeld tot de moderne homeopathie, die we tot op heden als richtsnoer gebruiken bij de Bach-bloesemtherapie van Dr. Edward Bach.

Specificaties

inhoud
Boek
Productsoort
Boeken over gezondheid

Shop meer