Bambinex Pro Wasbare incontinentieluier maat 3 - 1 stuks - Medimart.nl - (3341215)
Bambinex Pro Wasbare incontinentieluier maat 3
30%korting

Bambinex Pro Wasbare incontinentieluier maat 3 - 1 stuks

De Nappynex wasbare luier is een alles-in-één luier.

€ 57,50 € 40,25


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De Nappynex wasbare luier is een alles-in-één luier. De waterdichte buitenkant met de sluitingen en de antilekranden zitten vast aan de absorberende binnenkant. Een wasbare luier aan- en uitdoen en in pasvorm brengen gaat net zo gemakkelijk als een wegwerpluier.

Belangrijke kenmerken:
• Buitenkant jersey wit 100% polyester microvezel 120g/m², binnenkant 100% polyurethaan coating. Deze polyurethaan coating is voldoende bestand tegen warmte en herhaalde industriële was- en droogbeurten op hoge temperatuur en leent zich voor professioneel gebruik.
• Klittenbandsluitingen van het type 2 IN 1 die alleen aan klittenband en geen andere stoffen hechten. 2 IN 1 wordt in industriële wasserijen toegelaten, verlicht het werk van zorgpersoneel, snelheid en precisie zijn een troef, bespaart tijd bij het verschonen. Met 2 IN 1, die in een grote variatie aan pasvormen verstelbaar is, zijn minder maten nodig.
• Elastische antilekranden rond de dijen, op de overtrekbroek en op de absorberende binnenkant zijn een extra bescherming tegen lekken. Elastische banden uit 100 % polyurethaan, zuur- en basebestendig.
• Elastische rugtailleband + voor en achter capillair werkende antilekomslag waarin de uiteinden van de inlegger geschoven worden.
• Absorberende binnenkant uit Polar Fleece 135 g/m², 100% polyester microvezel voor een droog gevoel + multilagen uit MF Teddy, 380 g/m², 100% polyester microvezel voor de absorptie.

Gebruik
Doe de luier om.

Voor huishoudelijk gebruik :
Wassen op 40° (60° in geval van ziekte).
Natuurlijk drogen of in de droogtrommel op gematigde temperatuur.
Uitsluitend wasPOEDER gebruiken, een kleurwasmiddel, zonder optische witmaker.
30 gram waspoeder voor 4.5/5 kilo luiers, GEEN GROTERE DOSIS.
VERBODEN : bleekwater, vloeibaar wasmiddel, wasverzachter, ontvlekkingsmiddel, zeep, parfums, essentiële oliën.
Niet chemisch reinigen.

Waarschuwing
Voor het eerste gebruik moeten de luier en de absorberende delen 3 maal gewassen en gedroogd worden.Gebruik nooit te veel waspoeder, dit kan leiden tot een verminderd absorberend vermogen van de luier.

Bambinex Pro Wasbare incontinentieluier maat 3 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Incontinentieluier
Subcategorie 2
Wasbare incontinentieluier
Hulpmiddel
Ja

Shop meer