Deltas Angst en paniekaanvallen overwinnen - Boek - Medimart.nl - (3772883)
Deltas Angst en paniekaanvallen overwinnen

Deltas Angst en paniekaanvallen overwinnen - Boek

Een nieuwe weg naar een leven zonder angst!

€ 22,50


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Een nieuwe weg naar een leven zonder angst!

Alleen al in België en Nederland lijden honderdduizenden mensen aan een vastgestelde angststoornis. Een groot deel van hen wordt geplaagd door regelmatig terugkerende paniekaanvallen. Wie elke dag met angst en paniek geconfronteerd wordt, wil natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk weer een normaal leven leiden, zonder angst voor de angst.

In dit boek stelt angstdeskundige Klaus Bernhardt een nieuwe vorm van therapie voor. Bij deze methode, die haar oorsprong vindt in inzichten uit het moderne hersenonderzoek, wordt er gericht gebruik gemaakt van de verwerkingsprocessen in de hersenen. Daarbij maakt de therapie zich los van de verouderde, vaak ondoeltreffende behandelingen die angstpatiënten doorgaans ondergaan, zoals confrontatietherapie of progressieve spierontspanning, en stapt men af van het gebruik van antidepressiva en kalmeringsmiddelen. Met deze nieuwe methode lukt het de meeste angst- en paniekpatiënten om met behulp van eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen oefeningen en technieken al na enkele sessies weer een gelukkig en zorgeloos leven te leiden.

 

Deltas Angst en paniekaanvallen overwinnen bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
Boek
Productsoort
Boeken over gezondheid

Shop meer