Ecodoo Bijenwas - 250 ml - Medimart.nl - (3340737)
Ecodoo Bijenwas

Ecodoo Bijenwas - 250 ml

The biologische bijenwas creme van Ecodoo is geformuleerd om alle houten en lederen oppervakken te behandelen

€ 5,75


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

The biologische bijenwas creme van Ecodoo is geformuleerd om alle houten en lederen oppervakken te behandelen (ruw hout, gelakt, geschilderd, geboend).

De organische bijenwas staat bekend om zijn voedende, film-en beschermende eigenschappen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van hout en leer.

Deze crème bevat ook lijnolie en tung, erkend voor hun antistatische en filmvormende eigenschappen. Deze ingredienten waxen en polijsten en bieden de behandelde oppervlakken glans en langdurige bescherming tegen vocht en stof bescherming.

Ingredienten
>30% water, 5-15% lijnzaadolie, <5% glycerine, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Ethanol, Tungolie, Bijenwas, Parfum, Verdikkingsmiddel, Verzachtend middel, Anionogene oppervlakte actieve stof, Natriumhydroxymethylglycinaat, Citroenzuur, Citral.

Gebruik
Schudden voor gebruik.
Doe een beetje product op een schone, droge doek en dan gelijkmatig aanbrengen. Daarna opboenen met een schone, droge doek. Voor delicaat, oud of onbehandeld hout: gelieve op voorhand testen op een onopvallende plaats. Deze vloeibare, was kan accentuering van de tint veroorzaken op de behandelde oppervlakken, maar deze verminderen weer tijdens het droogproces. Dit product kan ook gebruikt worden voor leer, marmer en poreuze tegels. Gelieve op voorhand testen op een onopvallende plaats.

Ecodoo Bijenwas bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
250 ml
Vervallen
ja
Productsoort
Overig huishoudelijk

Shop meer