Glade BY Brise Sense & spray relaxing zen houder - 1 set - Medimart.nl - (3351466)
Glade BY Brise Sense & spray relaxing zen houder

Glade BY Brise Sense & spray relaxing zen houder - 1 set

Brise Sense & Spray is een intelligente automatische luchtverfrisser uitgerust met een bewegingssensor.

€ 8,40


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

 

Brise Sense & Spray is een intelligente automatische luchtverfrisser uitgerust met een bewegingssensor. De slimme luchtverfrisser verspreidt alleen parfum als er beweging in de kamer wordt waargenomen en dus niet door een constant ingeschakelde timer. Pas na 20 minuten wordt er eventueel weer parfum verspreid, tenzij u zelf eerder op de boost knop drukt.

Het nieuwe 360°-ontwerp past bij elk interieur, zodat u iedere kamer van een aangename geur kunt voorzien. Ideaal voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer en hal. De Sense & Spray is verkrijgbaar in een smetteloos wit ontwerp en een collection houder die je met een gerust hart op tafel kunt zetten. Beide houders zijn inclusief vulling en batterijen.

De navullingen voor de Brise Sense & Spray zijn verkrijgbaar in de geuren Bali Sandalwood & Jasmine, Lily of the Valley, Clean Linen, Relaxing Zen en Lavender & Jasmine.

Glade BY Brise Sense & spray relaxing zen houder bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 set
Productsoort
Toiletartikelen

Shop meer