HG Hardhouten ontgrijzer - 500 ml - Medimart.nl - (3351449)
HG Hardhouten ontgrijzer
5%korting

HG Hardhouten ontgrijzer - 500 ml

HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in één eenvoudige behandeling weer blank en schoon.

€ 4,59 € 4,36


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in één eenvoudige behandeling weer blank en schoon. Het product is ook toepasbaar op andere houtsoorten, zoals meranti, mahonie, vuren, rieten, rotan of bamboemeubelen. Tuinmeubelen worden als ze buiten in weer en wind hebben gestaan grauw. Langdurig schuren op hardhouten tuinmeubelen om deze grauwheid te verwijderen, is een onplezierige klus. Om deze klus eenvoudig te maken is HG hardhout ontgrijzer ontwikkeld. Na dit product gebruikt te hebben, kan HG hardhout vernieuwer toegepast worden, om het hout te beschermen en de natuurlijke warme uitstraling terug te geven.

Samenstelling
bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve
stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Gebruik
Spray de te reinigen oppervlakken in met HG hardhout ontgrijzer. Laat dit 10 minuten inwerken. Neem het losgekomen vuil af met behulp van een borstel of spons en overvloedig water. Gebruik hiervoor bij voorkeur een tuinslang of gieter, geen hoge druk reiniger. Laat de tuinmeubelen vervolgens goed drogen. Om de tuinmeubelen na de behandeling met dit product van een optimale bescherming te voorzien, adviseren wij HG rotan vernieuwer en beschermer te gebruiken.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

HG Hardhouten ontgrijzer bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
500 ml
Productsoort
Reinigingsmiddel

Shop meer