HG Natuursteen beschermer film glans 33 - 1 liter - Medimart.nl - (3339181)
HG Natuursteen beschermer film glans 33
10%korting

HG Natuursteen beschermer film glans 33 - 1 liter

HG natuursteen beschermfilm met glans (shine finish) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare, polymeer emulsie die na droging een flinterdunne maar uiterst sterke, glanzende beschermfilm vormt.

€ 17,79 € 16,01


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

HG natuursteen beschermfilm met glans (shine finish) (HG product 33) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare, polymeer emulsie die na droging een flinterdunne maar uiterst sterke, glanzende beschermfilm vormt. Hierdoor wordt de toplaag van het natuursteen beschermd tegen slijtage en beschadiging of aantasting door zuren zoals frisdranken en wijn. Deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect.
Verdun de vloeistof 1 op 1 met koud water, giet de oplossing over de vloer en verdeel het met behulp van een wasverdeler of roller in één richting over de vloer. Na ongeveer 40 minuten kan een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht. Eén liter is goed voor 60 – 80 m²  vloeroppervlak.
Dit product is ook verkrijgbaar in een matterende variant.

HG Natuursteen beschermer film glans 33 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 liter
Productsoort
Reinigingsmiddel

Shop meer