Joik Geurkaars honeysuckle - 145 gram - Medimart.nl - (3365268)
Joik Geurkaars honeysuckle

Joik Geurkaars honeysuckle - 145 gram

Een bloemenboeket van jasmijn, lelietje van dalen en neroli met een ondertoon van kokosnoot en perzik mengen zich in dit bedwelmende aroma.

€ 15,95


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Een bloemenboeket van jasmijn, lelietje van dalen en neroli met een ondertoon van kokosnoot en perzik mengen zich in dit bedwelmende aroma.

De kaarsen bevatten biologische afbreekbare soja-wax, die zorgt dat de kaars schoon brand en de perfecte verspreiding van de geur geeft. Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  Niet getest op dieren - vegan

Samenstelling
Soja-wax

Gebruik
Brand de kaars lang genoeg tot de bovenkant in zijn geheel is gesmolten voor optimale branduren. Het uitblazen van de kaars kan rook veroorzaken, dompel eventueel de lont in de gesmolten wax, trek de lont weer recht voor de volgende branding. Knip de lont voor de volgende branding naar 0.5 cm.

Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Fabrikant
Joik OÜ
Tänassilma tee 27
Saku vald, Harjumaa
76406 Estonia

Joik Geurkaars honeysuckle bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
145 gram

Shop meer