Mama Sopa Shiny orange zeep - 1 stuks - Medimart.nl - (3320605)
Mama Sopa Shiny orange zeep

Mama Sopa Shiny orange zeep - 1 stuks

Mama Sopa nieuwe zeeplijn voor Simavi: Bubbels voor het goede doel!

€ 5,95


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Mama Sopa nieuwe zeeplijn voor Simavi: Bubbels voor het goede doel! 

Mama Sopa ondersteunt projecten van ontwikkelingsorganisatie Simavi. Per verkocht Mama Sopa product krijgt een moeder in India hygiënetraining. 

Initiatief 
Initiatiefnemer Jeroen Sloendregt van Herbapharm: *0nze zeep wordt vaak gezien als een luxe product. Terwijl zeep en hygiëne essentieel zijn om bijvoorbeeld ziektes bij kinderen te voorkomen. Het werk van Simavi spreekt ons zeer aan, omdat zij samen met moeders in ontwikkelingslanden werken aan gezondheid. Daar geloven wij in omdat het juist de moeders zijn die verantwoordelijkheid nemen en veranderingen tot stand brengen. Met het Mama Sopa initiatief willen wij structureel bijdragen aan de projecten van Simavi.* 

Simavi: toekomst door water en zeep 
Van de donatie van Mama Sopa kan Simavi samen met haar lokale partners moeders in India voorlichting over hygiëne geven. Wat deze moeders leren, geven ze door aan hun kinderen en de rest van de gemeenschap. Mama Sopa en Simavi willen met de eerste opbrengsten 40.000 trainingen realiseren. 

Simavi werkt in India vooral in de oostelijke deelstaten Orissa, Bihar en Jharkand. In deze arme gebieden heeft maar 4,5 procent van de huishoudens toegang tot voorzieningen zoals wc’s. De hygiënische omstandigheden zijn er slecht. Hierdoor kunnen levensgevaarlijke ziektes zich gemakkelijk verspreiden. Door te werken aan watervoorzieningen, wc’s en hygiëne, zijn mensen minder vaak ziek en neemt het sterftecijfer af. 

Design en geurtjes 
Het speelse design is ontworpen door de kunstenaars van Studio Con-fetti. Op de verpakking staan oogjes die refereren aan het ‘wakende moederoog maar ook verwijzen naar bacteriën. Naast de zeeplijn zijn er ook Mama Sopa washandjes en vrolijke sponsjes. Mama Sopa heeft drie geurvarianten: Shiny Orange met verfrissende mint-chocolade aroma, Shiny Orange romantisch met een vleugje mandarijn, en Sparkling Ginger met Gember en Sandelhout. 

Dit Mama Sopa is een lekkere royale 200ml douchegel in de geur Bubble Blue en heeft een natuurlijke formule zonder enge -parabenen of Phthalaten, zonder vervuilende microplastics, is PH neutraal en dermatologisch getest. 
Maak jezelf en een moeder in India blij!

Mama Sopa Shiny orange zeep bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Mama Sopa Shiny orange zeep bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Mama Sopa Shiny orange zeep bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Overig lichaam

Shop meer