Medisana Bloeddrukmeter connect BU757 bovenarm - 1 stuks - Medimart.nl - (3353083)
Medisana Bloeddrukmeter connect BU757 bovenarm

Medisana Bloeddrukmeter connect BU757 bovenarm - 1 stuks

Medisana Bloeddrukmeter connect BU757 bovenarm

€ 89,90


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Wanneer u eenmaal ontdekt hoe betrouwbaar en eenvoudig uw bloeddruk managen kan zijn met de BU 575 Connect van Medisana, wilt u nooit meer anders! Medisana ontwikkelt met zijn jarenlange ervaring geavanceerde bloeddrukmeters voorzien van de nieuwste technologieën. Deze voldoen aan de strengste richtlijnen van de Europese Unie en geven tevens kinderlijk eenvoudig inzicht in uw persoonlijke gezondheid, waarbij u zelf in staat bent deze naar uw hand te zetten, waar en wanneer u dat wenst. 

De BU 575 Connect is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het extra grote scherm en de duidelijke bediening. Dankzij de nieuwe Inflate-Technology van Medisana wordt een bloeddrukmeting sneller dan ooit tevoren uitgevoerd. En bovendien voorkomt het een ongemakkelijk gevoel doordat het manchet niet onnodig ver wordt opgepompt, terwijl de nauwkeurigheid van de meting gewaarborgd blijft. 

Kleurcode
De resultaten van de meting worden direct omgezet naar de duidelijke kleurcodering die de Wereldgezondheidsorganisatie heeft voorgeschreven. Hierdoor kunt u eenvoudig uw resultaten vergelijken met de internationaal geldende regels voor hoge bloeddruk. 

Hartritmestoornissen en sterk wisselende bloeddruk zijn voor de BU 575 Connect geen probleem. De aritmie-herkenning en speciale 3-MAM methode laten u precies weten hoe uw gezondheid er voor staat.

Op reis
Dankzij zijn compacte vormgeving, handige opbergetui en reiswekkerfunctie met een extra tijdzone, is de BU 575 de ideale reispartner voor degene die buitenshuis ook grip op zijn gezondheid wilt houden. De blauwe achtergrondverlichting is dimbaar en het volume van de wektoon neemt langzaam toe waardoor u ook op reis aangenaam wakker zult worden en iedere keer een meetherinnering in kunt stellen zodat u niet vergeet uw bloeddruk op te nemen. 

Connect
Maar er is meer: uw meetresultaten zijn namelijk altijd beschikbaar dankzij de Bluetooth-Smart-verbinding met uw mobiele toestel. De handige VitaDock+ App voor Apple en Android zorgt voor een duidelijker inzicht in het verloop van uw bloeddruk waardoor bloeddruk meten, bloeddruk managen wordt. Duidelijke grafieken laten u zien wat de invloed van uw levensstijl is op uw bloeddruk. En met de synchronisatie naar het VitaDock Online portal blijven uw gegevens altijd toegankelijk, veilig en bewaard. Mocht u even geen tablet of smartphone bij de hand hebben, dan worden voor 2 gebruikersprofielen tot maar liefst 180 metingen in het geheugen van de BU 575 Connect bewaard. 

De BU 575 Connect wordt uw betrouwbare partner in uw bloeddrukmanagement, zodat u duidelijk en eenvoudig, zowel thuis als onderweg, inzicht heeft in uw gezondheid en het druk maken om uw bloeddruk tot het verleden behoort.

Contra-indicaties
• Het toestel is niet geschikt voor de bloeddrukmeting bij kinderen. Voor het gebruik bij oudere kinderen dient u het advies van uw arts in te winnen.
• Het apparaat is niet geschikt voor personen met hartritmestoornissen, diabetes, problemen met de bloedsomloop of personen die een beroerte hebben gehad.

Waarschuwing
• Zwangeren moeten de nodige voorzorgsmaatregelen en hun individuele belastbaarheid in acht nemen, raadpleeg, indien nodig, uw dokter.
• Het instrument is enkel bedoeld voor particulier gebruik. Mocht u bedenkingen
voor de gezondheid hebben, consulteer uw dokter alvorens de bloeddrukmeter te gebruiken.

Medisana Bloeddrukmeter connect BU757 bovenarm bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Bloeddrukmeter
Subcategorie 2
Bovenarm
Hulpmiddel
Ja

Shop meer