Medisana HM 858 handmassage apparaat - 1 stuks - Medimart.nl
Medisana HM 858 handmassage apparaat

Medisana HM 858 handmassage apparaat - 1 stuks

Medisana HM 858 handmassage apparaat

€ 49,90


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Onze samenleving vereist dat we veel in dezelfde houding zitten of staan en te weinig bewegen. We zouden wel meer willen en bewegen, maar soms is dat gewoon niet mogelijk. Resultaat: vastzittende en gespannen spieren. Gun je spieren de behandeling die ze dan ook verdienen door ze los te masseren met de krachtige en veelzijdige handmassage HM 858.

Dit zeer complete apparaat behandelt uw spieren namelijk op twee verschillende manieren: het HM 858 vibratiemassage-apparaat beschikt niet alleen over een heerlijke vibratiemassage, maar desgewenst kunt u ook de roodlicht-warmtefunctie erbij inschakelen. 
De vibratiemassage zorgt voor het losmaken van de spieren, het stimuleert de bloedsomloop en ontspant de vastzittende spieren. Door de extra bloedcirculatie worden spierherstellende stoffen sneller aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd.
De intensiteit van de vibratiemassage is geheel traploos instelbaar met een draaischijf. De optionele warmte zorgt voor een aangenaam warm gevoel waarbij de bloedcirculatie nog een extra stimulans krijgt. 

Het ergonomisch vormgegeven HM 858 vibratiemassage-apparaat is groot genoeg om de moeilijk bereikbare plekjes op de rug te kunnen masseren of zelfs te laten masseren. 

Met behulp van de meegeleverde opzetstukken voor puntmassage en acupressuur kunt u dezelfde druk zoals bij een professionele punt- of acupressuurmassage uitoefenen.

Gebruik
Met behulp van de meegeleverde opzetstukken voor puntmassage en acupressuur kunt u dezelfde druk zoals bij een professionele punt- of acupressuurmassage uitoefenen.

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE KERKRADE

Medisana HM 858 handmassage apparaat bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Algemeen

Shop meer