Medisana IN 525 Inhalator - 1 stuks - Medimart.nl
Medisana IN 525 Inhalator

Medisana IN 525 Inhalator - 1 stuks

IN 550 Inhalator

€ 69,90


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

IN 550 Inhalator

Verschillende technologieën hebben zichzelf bewezen bij de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen. De meest gebruikte en populaire techniek is die van samengeperste lucht, die ook wordt toegepast in de IN 550 inhalator. 

De samengeperste lucht die door de IN 550 wordt gegenereerd, zorgt dat het inhalaat zeer goed verneveld wordt en direct wordt opgenomen in de microscopisch fijne druppels. De IN 550 excelleert in het transporteren van deze zeer kleine deeltjes die zorgen voor een diepere penetratie in de bovenste en onderste luchtwegen, waardoor de medicatie verder komt in de diepere delen van de longen en zo effectiever zijn werk kan doen. 

Doordat de IN 550 zijn accessoires en kabels intern op kan bergen, is hij makkelijk op te bergen en zijn altijd alle hulpstukken direct bij de hand. Het geringe geluidsniveau van slechts 55 dB is nauwelijks waarneembaar.
De prettige en gebruiksvriendelijke bediening maken de IN 550 samen met de uitgebreide accessoires zoals vervangbare filters en kindermaten bij neus en mondstukken, een ware hulp voor een ieder die het nodig heeft.

Verneveling met luchtcompressietechniek
Voor doelgerichte behandeling van aandoeningen aan de bovenste en onderste luchtwegen (astma, verkoudheid)
Zeer effectief dankzij microfijne verneveling
Bijzonder effectief dankzij hoog aandeel aerosols
Uitgebreide accessoireset: inhalatie via masker, mond- of neusadapter - bij uitstek ook geschikt
voor kinderen
extra lange slang: 2 meter
Geïntegreerde accessoire- en kabelopberging
Gecertificeerd medisch apparaat

Gebruik
Gaat u zo recht mogelijk zitten. 

a) Inhalatie met behulp van het mondstuk: 
Omsluit het mondstuk geheel met uw lippen. Druk op de Aan/uitschakelaar om het instrument in te schakelen ("I"). De vernevelaar genereert een zichtbare nevel (Aerosol). Adem nu langzaam en diep via
de mond in en via de neus weer uit. Als u een pauze wilt maken, stop de inhalatie dan even en neem het mondstuk uit uw mond. Neem het opnieuw in de mond (lippen omsluiten het dicht) en adem weer langzaam in
en uit.

Als alternatief op het mondstuk zijn in de leveringsomvang een masker voor kinderen , een masker voor volwassenen , alsook neusadapter ( en ) inbegrepen. Daarmee kan de aerosol via de neus worden ingeademd, wat een behandeling van de bovenste luchtwegen mogelijk maakt. Deze toepassing wordt vooral door kinderen als aangenamer ervaren.

Masker: Houdt het masker licht over de neus gedrukt. Het masker hoeft de neus niet te omsluiten, er moet echter wel aangedrukt worden. 

Neusadapter: Plaats de twee richels zachtjes in de neus openingen en houdt deze daar tijdens de inademing.

Zet het apparaat aan met de aan / uit-schakelaar dus ("I"). De vernevelaar produceert een zichtbare nevel (aerosol). Adem nu langzaam en diep in door de neus. Adem vervolgens langzaam weer uit.

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE  KERKRADE

Medisana IN 525 Inhalator bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Algemeen

Shop meer