Medisana Vitif touch activity tracker zwart - 1 stuks - Medimart.nl
Medisana Vitif touch activity tracker zwart

Medisana Vitif touch activity tracker zwart - 1 stuks

‘Fit blijven was nog nooit zo gemakkelijk’

€ 89,90


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

‘Fit blijven was nog nooit zo gemakkelijk’

De ViFit Touch Activity Tracker is van alle functionaliteiten voorzien. De zeer nauwkeurige bewegingssensoren registreren exact het aantal stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën, de duur van de activiteit en de slaapactiviteit per dag en laat je zien hoe ver je nog verwijderd bent van het door jou ingestelde dagelijkse doel. 

De Activity Tracker is voorzien van een helder OLED-scherm waarop je tevens meldingen ontvangt over inkomende oproepen en berichten. Heel praktisch wanneer je smartphone in je tas of broekzak zit!

Met de ViFit Touch word je ontspannen wakker door het aangenaam trillend alarm. Daarnaast is de ViFit Touch spatwaterdicht en geschikt om de hele dag te kunnen dragen, weer of geen weer.

Dankzij de VitaDock+ App heb je altijd een duidelijk overzicht van je activiteiten en zul je snel trends ontdekken en leren welke activiteiten het meest lonend zijn voor je gezondheid. De VitaDock+ App is geschikt voor Apple en Android en toont duidelijke grafieken en overzichten per week of per dag in een mooie en eigentijdse vormgeving. Je gegevens zijn overal te bekijken dankzij de cloud-backup en online synchronisatie. Dus loop je activiteiten ook eens rustig na op je tablet of laptop.

Mocht je enkele dagen niet direct kunnen synchroniseren dan is dat geen probleem: de ViFit Touch onthoudt de activiteitsgegevens gedurende 15 dagen. De Lithium-Ion accu gaat tot 7 dagen mee waardoor je volledig met je gezondheid bezig kunt zijn zonder je zorgen te maken over de batterijduur.

•    Activiteits- en Slaap-Tracker in-één
•    Touch display
•    Weergave van inkomende oproepen en berichten
•    Activiteitsmodus: registreert aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, totale bewegingstijd en het behaalde % van het dagelijkse bewegingsdoel
•    Slaapmodus: registreert de bewegingsactiviteit tijdens de slaap en de slaapduur
•    Alarm klok met vibratie
•    Zeer gevoelige bewegingssensor voor nauwkeurige meting van de activiteiten: reageert op stappen (niet op bewegingen)
•    Data overdracht via Bluetooth ® Smart (4.0) naar de VitaDock+ app voor iOS en Android voor evaluatie in overzichtelijke grafieken

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE KERKRADE

 

Medisana Vitif touch activity tracker zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Algemeen

Shop meer