Molicare Slip premium soft super XL - 14 stuks - Medimart.nl - (3341316)
Molicare Slip premium soft super XL
30%korting

Molicare Slip premium soft super XL - 14 stuks

Eendelig incontinentiesysteem met actieve huidbescherming voor zware vormen van incontinentie

€ 36,10 € 25,27


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Incontinentieslip. Eendelig incontinentiesysteem met actieve huidbescherming voor zware vormen van incontinentie. Ademend en geurneutraliserend. Voor 50 - 80cm heup-/buikomvang (ca. 1530ml = maximale theoretische absorptiecapaciteit).

Samenstelling: Incontinentieslip met ondoorlaatbare zachte textielachtige buibehalve indiende en geïntegreerde vochtindicator. Geurbindende ultra-absorptiekern met extra absorberend materiaal ter hoogte van het kruis. De toplaag van de 3-delige absorptiekern heeft een huidvriendelijke pH-waarde van 5,5. Dit zorgt voor een anti-bacteriële werking en helpt de beschermende zuurmantel van de huid te stabiliseren. De huid blijft in balans en gezond. De ademende non-woven zijkanten zorgen voor een gezond huidklimaat. Anatomische pasvorm met geoptimaliseerde anti-lekrandjes garanderen betere bescherming tegen lekken. Goed afsluitend elastiek bij de benen. De innovatieve hersluitbare strips zijn een ideale combinatie van een plakstrip met klittenbandsluiting.

Toepassing: Bij zware urine- en/of ontlastingsincontinentie voor hulpbehoevende of onrustige personen. Door de perfecte aansluiting rondom geeft MoliCare Premium soft extra ook mobiele personen met lichtere vormen van incontinentie optimale bescherming en maakt een actieve levenswijze mogelijk.

Molicare Slip premium soft super XL bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
14 stuks
Productsoort
Incontinentieluier
Subcategorie 2
Slipluier
Maat
maat XL
Hulpmiddel
Ja

Shop meer