Salus Darmvita - 250 ml - Medimart.nl
Salus Darmvita

Salus Darmvita - 250 ml

Vloeibaar kruidenelixer met o.a. kurkuma en artisjok

€ 19,55


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Vloeibaar kruidenelixer met o.a. kurkuma en artisjok 

Salus Darmvita is een goed opneembaar vloeibaar kruidenelixer op basis van planten en kruiden zoals kurkuma, pepermuntbladen, artisjokkenblad, rozemarijnblaadjes en gember. 

Darmvita is een vloeibaar kruiden en vruchtensupplement o.a. een 10% pruim puree concentraat en een 20% appel-pruimextract.

Darmvita is een prettig smakend kruidenelixer en bevat extracten van planten en kruiden als kurkuma, pepermuntbladen, artisjokkenblad, rozemarijnblaadjes en gember. 

Darmvita is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

Vloeibaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen, bij voorkeur bij het ontbijt. 

Het is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gluten – en lactosevrij en ook geschikt voor vegetariërs

Vrij van conserveringsmiddelen, lactose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, gluten en ook geschikt voor vegetariërs.

Over Salus elixers
Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren. 

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

Het extract van kurkuma draagt bij tot het behoud van een goede spijsvertering*
Gember heeft een maagversterkende invloed en artisjok kan de spijsvertering ondersteunen*
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per 20 ml  

 

Kurkuma-extract

76 g

Appel-pruimen dikextract

4,5 g

Magnesium

125 g

Waterig plantenextract met o.a. artisjokkenblad, pepermuntblad, gemberwortelstok en rozemarijnblad.

9,4 g

Ingredienten
Appel-pruim dikextract 20 %, pruimpureeconcentraat 10 %, Waterig plantenextract (42 %) van: kurkumawortel (Curcuma longa), pepermuntblad (Mentha piperita), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), artisjokkenblad (Cynara scolymus), gemberwortelstok (Zingiber officinale). magnesiumgluconaat, ananassapconcentraat, agave siroop, magnesiumcitraat, kurkuma extract (Curcuma longa) met curcumine (0,3 %), verdikkingsmiddelen: guarpitmeel / xanthaangom / arabische gom, natuurlijke aroma’s.

Gebruik
Belangrijk: Niet direct uit de fles drinken. 

Dit product bevat geen alcohol of chemische conserveringsmiddelen. Om bederf te voorkomen, de fles direct na ieder gebruik sluiten, rechtop in de koelkast bewaren en binnen 4 weken consumeren.

De ongeopende fles op een koele, droge plaats bewaren (5 – 25 °C). 

Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Fabrikant
Oce Bio Nederland BV
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Salus Darmvita bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
250 ml

Shop meer