Salus Kruidenthee 20 darmvita - 15 zakjes - Medimart.nl - (3347637)
Salus Kruidenthee 20 darmvita
5%korting

Salus Kruidenthee 20 darmvita - 15 zakjes

Salus Kruidenthee 20 darmvita

€ 4,65 € 4,42


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Salus Darmvita nr. 20 
Spijsvertering* 

Met anijsvrucht, pepermuntblad en venkelvrucht 
Dit kruidenmengsel bevat anijsvrucht, pepermuntblad en venkelvrucht die kunnen bijdragen aan een normale spijsvertering en stoelgang.

•    Kruidenmengsel met o.a. anijsvrucht, pepermuntblad en venkelvrucht die kunnen bijdragen aan een normale spijsvertering en stoelgang 
•    Hoogwaardig kruidenmengsel volgens oud recept en aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast. 

Over Salus gezondheidstheeën 
Salus gezondheidstheeën bevatten kruiden voor 3 verschillende functies. Het grootste deel van het mengsel bestaat uit kruiden die de gezondheid ondersteunen. Daarnaast kan het mengsel kruiden bevatten die de invloed van de hoofdbestanddelen ondersteunen en zinvol aanvullen.

Tenslotte is natuurlijk ook de smaak en samenstelling van het product belangrijk. Om die reden worden er soms nog aromatische kruiden of kleurige bloemen toegevoegd, die de smaak of het uiterlijk van de thee verbeteren.

Het streven van Salus is, om kruidenmengsels te ontwikkelen met een optimaal gehalte aan werkstoffen én een goede smaak.

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

Ingrediënten:
Lindeblad (Tilia cordata), kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), pepermuntblad (Mentha piperita), anijsvrucht (Pimpinella anisum), koriandervrucht (Coriandrum sativum), waterdrieblad (Menyanthes trifoliata), duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), pioenrozenbloem (Paeonia officinalis).

Voedingswaarde per 100 ml:

Caloriën2 kJ / 0,5 kcal
Eiwitetn0 gram
Koolhydraten<1 gram
Suikers<1 gram
Vetten<1 gram
  verzadigde vetten0 gram
Voedingsvezels0 gram
Natrium<0,1 gram
Anijsvrucht0,15 gram
Pepermuntblad0,16 gram
Venkelvrucht0,19 gram


Gebruik
Drink 2 à 3 kopjes per dag. Het builtje in een kopje met vers gekookt water overgieten.

Het kopje afdekken en het kruidenmengsel 5-10 minuten laten trekken.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

 

Salus Kruidenthee 20 darmvita bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
15 zakjes
Productsoort
Thee

Shop meer