Singuladerm Expert reg masque - 35 ml - Medimart.nl - (3332357)
Singuladerm Expert reg masque

Singuladerm Expert reg masque - 35 ml

Xpert Reg-Masque is een professioneel gezichtsmasker in een verpakking met 7 kleine tubes biedt een onmiddelijk en langdurig effect en beschermt de huid tegen extreme droogte.

€ 39,80


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Xpert Reg-Masque is een professioneel gezichtsmasker in een verpakking met 7 kleine tubes geeft een onmiddelijk en langdurig effect en beschermt de huid tegen extreme droogte. Het voedt de huid en brengt de balans terug en verminderr de diepte van rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk.

Probleem

De gezichtshuid heeft het meest te duchten van blootstelling aan UV-straling, luchtvervuiling, weersveranderingen en andere factoren die na verloop van tijd resulteren in het verschijnen van rimpels, uitdroging en pigmentvlekjes. Toch vragen we steeds meer van onze huid en is er dus meer behoefte aan extra intensieve verzorging om er mooi en stralend uit te blijven zien.

Oplossing

Xpert Masque is een serie van drie intensieve gezichtsmaskers voor verschillende behoeften en momenten dat de huid slap en futloos aanvoelt of meer rimpels laat zien dan gebruikelijk. De drie hypoallergene maskers maken gebruik van Molecular Film Technology, een zeer fijne laag waarvan de actieve bestanddelen de huid optimaal penetreren, zodat ze de hele dag werkzaam zijn. Xpert Reg-Masque vernieuwt en voedt de huid en brengt hem weer in balans. De unieke formule bevat antarcticine, een glycoproteïne uit Antarctica met een krachtig anti-rimpeleffect dat de aanmaak van elastine en collageen stimuleert en de diepte van rimpels in minder dan dertig dagen aanzienlijk vermindert.

Actief ingredient:

5% ANTARTICINE

Resultaat

Geeft de gezichtshuid nieuwe energie. De huid oogt jonger en steviger en wordt beschermd tegen extreme droogte.

36%beter gehydrateerde huid in slechts 4 uur

Singuladerm Expert reg masque bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Singuladerm Expert reg masque bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Singuladerm Expert reg masque bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
35 ml
Productsoort
Overig cosmetica

Shop meer