Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg - 180 vcaps - Medimart.nl
Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg
25%korting

Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg - 180 vcaps

Springfield ZyPect Gemodificeerde Citrus Pectine

Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

€ 79,95 € 59,96


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Springfield ZyPect Gemodificeerde Citrus Pectine
Hoge kwaliteit & grote zuiverheid

Pectine is een vezel die voorkomt in de celwand van planten en vruchten. Deze natuurlijke vezel zorgt voor structuur en stevigheid van de plantaardige celwand.

Via een zuiveringsproces kan een verbeterde vorm van pectine verkregen worden uit de schil van citrusvruchten; Modified Citrus Pectin (MCP). Dit is een biologisch actieve stof met verschillende positieve eigenschappen.
Verschillende methoden om MCP te vervaardigen geven uiteenlopende resultaten wat betreft zuiverheid en molecuulgrootte. Dit beïnvloedt de opneembaarheid en effectiviteit.

Tot voor kort werd pectine vooral uit de schil van verschillende citrusvruchten gezuiverd met gebruikmaking van ethanol of isopropanol. De moleculaire grootte van pectine is door dit verwerkingsproces minder consistent.

NATUURLIJKE VERWERKING
Door de toepassing van een nieuw, innovatief en natuurlijk verwerkingsproces met enzymen kan pectine uit de schil van met name citroenen geschikt worden gemaakt voor toepassing in supplementen.

Uit de pulp van speciaal geselecteerde citroenen wordt met behulp van een enzymatisch proces pectine opgezuiverd met een nauwkeurig gecontroleerde molecuulgrootte. Dit resulteert in een Modified Citrus Pectin (MCP) van zeer hoge kwaliteit en opneembaarheid. De molecuulgrootte van de citrus pectine, die door middel van dit proces wordt verkregen, is zo klein dat het gemakkelijk in de bloedsomloop kan worden opgenomen. Hierdoor kan pectine zijn systemische werking uitoefenen. Daarnaast is het molecuul precies groot genoeg dat het bindende eigenschappen heeft. Hierdoor kan het ook met andere moleculen complexen vormen, met unieke eigenschappen op zichzelf.

WERKING
Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van gemodificeerd citrus pectine (MCP). MCP blijkt vooral galectine-3 te binden; een eiwit dat als specifieke regulator een belangrijke rol speelt bij vele biologische processen.

Samenstelling per vegetarische capsule: 
Gemodificeerd citrus pectine800 mg

Ingredienten
Gemodificeerd citrus pectine, Stabilisator (capsule) hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik
1 tot 3 x per dag 1 tot 6 capsules.

Fabrikant:
Springfield Nutraceuticals BV 
Simon Stevinstraat 15 
3261 MG Oud-Beijerland 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Springfield ZyPect modified citrus pectin 800 mg bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
180 vcaps
Productsoort
Overige vitaminen/mineralen

Shop meer