Teatox Bio Thee Fresh focus green tea ginkgo bio - 70 gram - Medimart.nl - (3348947)
Teatox Bio Thee Fresh focus green tea ginkgo bio

Teatox Bio Thee Fresh focus green tea ginkgo bio - 70 gram

Biologische thee met een beleving.

€ 11,45


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Biologische thee met een beleving.

In sommige situaties, zowel op het werk of de universiteit, heeft men soms een boost nodig om geconcentreerd te blijven. Fresh Focus thee is ontwikkeld als een natuurlijke steun in tijden van stress.

Ginko: Dankzij het hoge gehalte aan flavonoïden, ginkgoliden en terpenen is Gingko in staat om belangrijke boodschappers in de hersenen, die het geheugen en leervermogen versterken te ondersteunen.

Ginseng: Geneeskrachtige wortel uit de Chinese geneeskunde, staat bekend als perfecte remedie om het immuunsysteem te helpen, stress en de bestrijding van vermoeidheid te verminderen. Ginseng wortel wordt ook aanbevolen voor herstel na ziekte, om het lichaam te versterken en te helpen met het natuurlijke regeneratieproces.

Guarana zaden: De cafeïne heeft een ontwakend effect en het verhoogt het concentratievermogen.

Bij TEATOX gelooft men in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest én ziel. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die men in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt is.

De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven.

Ingredienten
groene thee, sinaasappelschil, gember, appel-munt, rozemarijn, eucalyptus, ginkgo, guarana, ginseng. Alle ingrediënten zijn uit de biologische landbouw.

Droog bewaren

Fabrikant
Teatox GmbH
Kopenicker str. 154
D-10997 Berlin
Duitsland

Teatox Bio Thee Fresh focus green tea ginkgo bio bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Wij zijn een online aanbieder van medicijnen. Kijk welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Specificaties

inhoud
70 gram
Productsoort
Thee
RVH
SKAL

Shop meer