Teatox Bio Thee Pure beauty white tea mango bio refill - 60 gram - Medimart.nl - (3348957)
Teatox Bio Thee Pure beauty white tea mango bio refill

Teatox Bio Thee Pure beauty white tea mango bio refill - 60 gram

Biologische thee met een beleving.

€ 10,45


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Biologische thee met een beleving.

De samenstelling van de thee maakt haar aromatisch en zoet. Gecombineerd met biologische ingrediënten zoals witte thee, ananas en olijfbladeren is Teatox Pure Beauty Organic White Tea Mango is de perfecte metgezel voor een gezonde levensstijl.

Witte Thee: Bevordert de natuurlijke schoonheid, rijk aan flavonoïden en beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen.

Mango: Deze exotische vrucht heeft niet alleen een aangename zoete smaak, maar is ook rijk aan vitaminen en spoorelementen. Mango is rijk aan vitamine C en heeft een ontgiftende werking.

Olijfboomblad: Olijfbladeren staan al lange tijd bekend om hun positieve werking op het lichaam. Het bevat polyfenolen, een krachtige antioxidant die optreedt tegen vroegtijdige veroudering van de huid. Ook ondersteunt zij het natuurlijke herstel van de huid.

Bij TEATOX gelooft men in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest én ziel. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die men in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt is.

De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven.

Ingredienten
Witte thee, ananas, citroengras, gember, brandnetel blad, rode klaver, het denken, oranje bloem, olijf blad, kliswortel, kamille bloemen

Droog bewaren

Fabrikant
Teatox GmbH
Kopenicker str. 154
D-10997 Berlin
Duitsland

Teatox Bio Thee Pure beauty white tea mango bio refill bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Wij zijn een online aanbieder van medicijnen. Kijk welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Specificaties

inhoud
60 gram
Productsoort
Thee
RVH
SKAL

Shop meer