Terrasana Mu thee 16-kruiden - 1 kilogram - Medimart.nl - (3348522)
Terrasana Mu thee 16-kruiden
5%korting

Terrasana Mu thee 16-kruiden - 1 kilogram

Huisthee van 16 verschillende kruiden: deze unieke kruidensamenstelling komt voort uit langdurige bestudering van de oosterse medicijnen

€ 122,59 € 116,46


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Huisthee van 16 verschillende kruiden: deze unieke kruidensamenstelling komt voort uit langdurige bestudering van de oosterse medicijnen en kruidengeneeskunde door George Ohsawa, de grondlegger van de huidige macrobiotiek. De diepere achtergrond van deze kruidenthee is de noodzaak om ontspannende energie en krachtgevende en concentratiebevorderende energie harmonisch met elkaar te verbinden om aldus het menselijke potentieel in zijn algemeenheid te versterken.

Het woord Mu heeft dezelfde betekenis als in het woord MUSO en betekent ''eenwording'' of 'tot een eenheid samengesmolten''.

Veel kruiden worden in samenstellingen werkzamer. Daardoor ontstaat een gemeenschappelijke kracht die ieder afzonderlijk kruid niet heeft. Zo geldt ginseng, een bestanddeel van Mu thee als een waardevolle Chinese kruiden. De werking van ginseng in Mu thee overtreft echter die van ginseng alleen, omdat het veel gelijkmatiger en niet zo eenzijdig werkt als ginseng op zich.

Omdat het een krachtig werkende thee is verdiend het aanbeveling deze niet dagelijks te drinken maar zo af en toe of wanneer de omstandigheden daarom vragen slechts een of twee weken.

Voor een lichte thee is het genoeg het theezakje 10 minuten in 1 liter water te laten trekken. Bij langere kooktijd kan men doorgaan tot de helft van het water is verdampt.

Ingrediënten:
mandarijn-sinaasappelschil, mastiekdistelwortel, Japanse peterseliewortel, pioenrooswortel, atractylodes, kaneel, distel, zoethout, cypergras, gemberwortel, perzikpitten, rehmannia, coptis, Japanse ginseng, kruidnagel, moutan

Voedingswaarde per 100g.
energie: 1714 kJ / 408 kcal (dry matter)
totaal vet: 6 g
koolhydraten: 85,8 g
eiwit: 2,6 g

Fabrikant:
TerraSana Organic Food Specialties
Waaier 10
2451VV LEIMUIDEN

09-2014

Terrasana Mu thee 16-kruiden bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Terrasana Mu thee 16-kruiden bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Terrasana Mu thee 16-kruiden bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 kilogram
Productsoort
Thee

Shop meer