EHBO Verbandmiddelen en Verbanddozen | Medimart.nl
Filters

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kunt u bij Medimart makkelijk EHBO-artikelen en verbandmiddelen kopen zodat u overal op voorbereid bent. Voor kleinere verwondingen hebben we allerlei…

953 artikelen  pleisters, desinfectiemiddelen, watten, gaasjes, latex handschoenen en kompressen van merken als Leukoplast, Hansaplast, Hartmann en Romed. Ook voor snelverband, buisverband en windsels kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunt u ook complete EHBO- en verbanddozen aanschaffen. Dan heeft u in één keer de belangrijkste EHBO-benodigdheden in huis.

Pleisters, watten, gaas en kompressen kopen

Tijdens uw dagelijkse bezigheden kunt u makkelijk een wondje oplopen; bijvoorbeeld bij het snijden van groenten, het klussen of het schoonmaken. Dan is het belangrijk om de wond meteen goed schoon te maken met een van de desinfectiemiddelen uit ons assortiment. Eventueel kunt u hierbij latex handschoenen dragen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Bij Medimart vindt u bovendien pleisters in allerlei soorten en maten. We hebben bijvoorbeeld klassieke pleisters, elastische pleisters, waterbestendige pleisters en hechtpleisters. Ook op het gebied van gaasjes, watten en kompressen heeft u veel keuze. Zo kunt u ervoor zorgen dat u voor iedere verwonding de juiste materialen in huis heeft. U kunt natuurlijk ook een complete EHBO- of verbanddoos kopen van bijvoorbeeld Heltiq of Utermohlen.

Verband en windsels kopen

Voor verstuikingen en grote wonden zijn er verschillende soorten verband en windsels te koop bij Medimart. Zo hebben we snelverband, buisverband en schuimverband in ons assortiment. Ook voor een mitella bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben we verschillende soorten windels voor het fixeren van gaas, watten of pijnlijke lichaamsdelen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen van merken als Tensogrip, Optiplaste, Hekaplast, Leukoplast, Elastomull en Tensoplast. Bekijk nu het hele assortiment.