Afslankmiddelen | Alles Voor Afslanken | Medimart.nl
Filters

Heeft u last van overgewicht en wilt u graag wat pondjes of kilo’s kwijt? Dan kunt u bij Medimart diverse producten kopen die kunnen helpen bij het afslanken. Zo hebben we diverse afslanksupplementen die een positieve werking kunnen hebben bij het versnellen van uw stofwisseling. Bovendien zijn er diverse supplementen die uw trek (in tussendoortjes) kunnen helpen verminderen. Ook voor de meest uiteenlopende maaltijdvervangers en gezonde tussendoortjes zit u goed bij Medimart.

208 artikelen  Afslanksupplementen

In de categorie afslanksupplementen vindt u capsules en tabletten die vitaminen, mineralen, kruiden en andere voedingsstoffen bevatten die een bijdrage kunnen leveren aan versnellen van uw (vet)stofwisseling. Daarnaast hebben we diverse maaltijdshakes in het assortiment die eenzelfde effect kunnen hebben. We hebben ook multi-vitaminen die een positief effect kunnen hebben op uw algehele weerstand en een gevoel van vermoeidheid kunnen verminderen. Wilt u graag wat minder tussendoortjes eten om zo wat af te vallen? Dan kunt u baat hebben bij diverse middelen uit het assortiment die erop gericht zijn om uw trek in tussendoortjes te verminderen.

Maaltijdvervangers

<>Maaltijdvervangers zijn onder andere shakes, koekjes, repen, soepen en chips die bijvoorbeeld minder suiker, vet, koolhydraten of calorieën bevatten dan de maaltijden en tussendoortjes die u anders misschien zou eten. Bij Medimart kunt u maaltijdvervangers kopen van merken zoals Modifast, Kineslim en Weight Care. U kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals banaan, chocolade, vanille en bosvruchten. De gezonde tussendoortjes en speciaal voeding van Atkins hebben een vergelijkbare functie. Deze bevatten bijvoorbeeld weinig suiker en koolhydraten en relatief veel vezels en eiwitten.

Overige afslankmiddelen

In de categorie overige afslankmiddelen vindt u onder andere afslankbroekjes en afslankriemen van Lanaform. Deze laten u er slanker uitzien. Bij Mediamart kunt u ook afslankgels en afslankcrèmes kopen die bedoeld zijn om uw huid er strakker uit te laten zien.