Drugstest Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Drugtesten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een veel gebruikte methode om drugsgebruik aan te tonen, is via de urine. De laatste tijd wordt ook steeds vaker op drugs getest via speeksel. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod van drugtesten van Testjezelf.nu. Dit merk is al jaren toonaangevend op het gebied van drugstesten en wordt door tal van hulpverleners gebruikt.

24 artikelen  

Verwijder alle


Drugtesten kopen voor thuis biedt uitkomst voor ouders

Wanneer ouders hun kind ervan verdenken drugs te gebruiken, kan zelf thuis op drugs testen uitkomst bieden. Wanneer de test uitwijst dat er drugs in het spel zijn, kunnen zij direct actie ondernemen en de huisarts of hulpverlening inschakelen.

Verschillende drugtesten

Hulpverleners maken al jaren gebruik van de Testjezelf.nu drugstesten. Ze zijn ook uitstekend geschikt om thuis op drugsgebruik te testen.

  • Cocaïne: Resten van cocaïne blijven tussen de 24 en 60 uur aanwezig in de urine.
  • Amfetamine (speed): Een urine drugtest kan snel uitsluitsel geven over het gebruik ervan. Sporen van amfetamine kunnen nog tot 2 a 4 dagen worden aangetroffen in de urine.
  • XTC: Sporen van deze synthetische drug blijven tussen de 1 en 3 dagen in de urine aanwezig. De 99% betrouwbare test van Testjezelf.nu is in staat om kleine concentraties in de urine aan te tonen.
  • Cannabis: THC, de werkzame stof die in hasj of wiet zit, blijft 2 tot 5 dagen aantoonbaar in de urine aanwezig. Bij langdurig gebruik is dit zelf enkele weken. Om dit te testen gebruikt u een drugstest.

Multi drugstest 6 speeksel kit

Via een klein beetje speeksel is het mogelijk om te controleren op de aanwezigheid van 6 verschillende soorten drugs. U moet er wel rekening mee houden dat de sporen van drugs in het speeksel veel sneller verdwijnen dan in urine. De speekseltest heeft dus vooral zin wanneer deze kort na het gebruik wordt gedaan. Bijvoorbeeld als uw kind verward thuiskomt en u wilt weten welke type drugs hij of zij heeft gebruikt.

Wanneer testen op drugs?

Het is belangrijk om of met de persoon in kwestie te gaan zitten voordat u de test afneemt. Soms wil het nog wel eens voorkomen dat u een persoon niet meer vertrouwd, omdat deze persoon verschijnselen vertoond van drugsgebruik. In dit soort gevallen kan een drugstest een uitstekende manier zijn om het vertrouwen in iemand weer terug te krijgen. In de meeste gevallen wordt gekeken naar het xtc testen, pillen testen of naar THC testen.

Maak de situatie bespreekbaar en geef de persoon in kwestie ook het gevoel dat je de situatie accepteert zoals die is en dat drugs een enorme aantrekkingskracht kunnen hebben. Vaak herkent u de symptomen wel, het gezicht gaat er anders uit zien, vermoeidheid slaat vaak in en eetlust trekt weg of juist toe. Dit ligt aan de soort drug die wordt ingenomen; er bestaan verdovende drugs, stimulerende drugs en bewustzijnsverruimende drugs.

Juist bij gevallen waarin familieleden, vrienden of kennissen aan bod komen, zie je vaak dat ze met een drugstest willen laten zien dat ze niet gebruiken en clean willen blijven. Maar onthoudt wel dat beide partijen achter de keuze moeten staan, u kunt niet iemand dwingen een test te laten nemen. De persoon in kwestie moet wel zelf achter de keuze staan, dan wordt het afkicken van drugs ook een stuk makkelijker.

Ook wil het nog wel eens voorkomen dat er wordt gelogen over het drugsgebruik van een persoon, in deze situatie kunt u bijvoorbeeld als drugstest een sneltest laten doen. Probeer er altijd samen uit te komen en raadpleeg anders een huisarts of expert in. De gezondheid van de gebruiker gaat altijd voor.