Incontinentie Fixatie Voor Luiers Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Incontinentie kan mensen onzeker maken. Altijd is de angst aanwezig voor lekkage. Ondanks dat er tegenwoordig hoogwaardig incontinentiemateriaal wordt gemaakt dat flinke hoeveelheden vocht kan abso…

34 artikelen  

Verwijder alle


rberen, ligt een ongelukje altijd op de loer. U wilt dat natuurlijk zoveel mogelijk uitsluiten. Zodat u gewoon de dingen kunt blijven doen zoals u dat gewend was. Fixatie ondergoed kan daar zeker bij van pas komen. Het zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal op zijn plaats blijft zitten waardoor u extra goed beschermd bent.

Lekkage voorkomen

Hoewel de kans op lekkage bij gebruik van het juiste incontinentiemateriaal klein is, kan het toch voorkomen dat een inlegger is gaan verschuiven en niet meer op de juiste plaats zit. Hierdoor kan de urine langs de inlegger heen lopen en dus niet worden opgevangen, met alle gevolgen van dien. Extra fixatie biedt u een helpende hand en dat geeft wel zo'n veilig en rustgevend gevoel.

Tena en Absorin fixatie broekjes

Medimart heeft fixatie broekjes van de merken Tena en Absorin in het assortiment. Kenmerkend voor deze producten is dat zij er uitzien als normaal ondergoed. Omdat deze nauwsluitende broekjes als gegoten zitten, bieden ze optimale bescherming voor het absorberende verband. De Tena Bariatric Fix en Tena Fix premium bijvoorbeeld, zijn naadloze, wasbare broekjes die uitermate geschikt zijn voor hergebruik.

De voordelen van fixatie ondergoed

  • De broekjes bieden extra bescherming voor de inlegger
  • Ze zijn wasbaar en daardoor vele malen te gebruiken
  • Ze zijn beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen