Incontinentiemateriaal Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Incontinentie kan behoorlijk vervelend zijn. Bij Medimart koopt u snel en eenvoudig alles wat u nodig heeft om toch zo droog, comfortabel en fris mogelijk door het leven te gaan. Bekijk hier het aanbod.

507 artikelen  Bij Medimart koopt u alle soorten incontinentiemateriaal, heel eenvoudig en veilig vanuit huis. Laat uw incontinentieluiers, -inleggers, -onderleggers en -broekjes discreet thuis afleveren zodat u hiervoor niet naar de drogisterij of apotheek hoeft, maar wel altijd voldoende voorraad heeft. Zo houdt u tijd over én bent u beschermd om te doen wat u graag wilt. Medimart verkoopt incontinentiematerialen van de beste merken, zoals Depend, Attends, Tena, Absorin en Always.

Handige hulpmiddelen bij incontinentie

Als u last heeft van incontinentie kan dit uw leven op allerlei manieren beïnvloeden. Mogelijk voelt u zich niet meer op uw gemak tijdens uw favoriete activiteiten, zoals sporten, werken of leuke dingen doen. Dankzij onze hulpmiddelen bij incontinentie kunt u voortaan weer onbezorgd van deze activiteiten genieten. In ons assortiment incontinentiemateriaal vindt u verschillende producten. Welk type incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor u hangt af van uw levensstijl en wensen, maar ook van de kenmerken van het specifieke product. Wat deze kenmerken zijn ontdekt u hieronder. Wij geven u de belangrijkste kenmerken per incontinentie hulpmiddel:

Incontinentie inleggers

Heeft u last van licht urineverlies, kies dan voor inleggers. Inleggers zijn licht, soepel en huidvriendelijk maar toch super absorberend. De inlegger wordt weleens vergeleken met maandverband. Uiterlijk lijken deze veel op elkaar, maar er is een groot verschil. Incontinentie inleggers zijn speciaal ontwikkeld om flinke hoeveelheden vocht op te nemen. Inlegverband biedt dus betere bescherming tegen vochtverlies en doorlekken dan maandverband of inlegkruisjes.

Incontinentie luiers

De incontinentie luier, ook wel slip genoemd, is zowel voor dames als heren een uitstekend hulpmiddel bij matig tot zwaar urineverlies. Met behulp van een sluitsysteem van klittenband kunt u de luier eenvoudig vastzetten op de heup. Hoe strak bepaalt u zelf, zolang ze maar goed aansluiten op uw lichaam. Incontinentieluiers beschikken over een grote opnamecapaciteit. Dat maakt ze ook bijzonder geschikt voor gebruik in de nacht.

Incontinentiebroekjes

Incontinentiebroekjes zijn comfortabele pants voor eenmalig gebruik. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. De maten variëren van XXS tot XXL. Incontinentiebroekjes zijn erg betrouwbaar en bewezen effectief in het opnemen van urine. De pants zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn gemaakt van een gladde, zachte stof waardoor deze bijna draagt als gewoon ondergoed. Door de elastieke rand blijft het incontinentiebroekje goed op zijn plaats.

Bed onderleggers

Bed onderleggers bieden extra bescherming voor matrassen, banken en stoelen bij incidenteel urineverlies. Ook bij wassen of andere hygiënische procedures op bed kunnen deze handige onderleggers heel goed gebruikt worden. Een bed onderlegger absorbeert vocht en urine, dringt vervelende geurtjes terug en houdt de huid droog. Bed onderleggers zijn zeer betrouwbaar. Om goede bescherming te kunnen bieden hebben bed onderleggers goede absorberende en waterdichte eigenschappen. Ze zijn voorzien van waterdichte laag en een sterk absorberende kern zodat vocht wordt geabsorbeerd en niet kan doordringen tot de ondergrond. Bed onderleggers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn ook te verkrijgen in een wasbare variant.

Incontinentieverzorging

Incontinentie en het langdurig gebruiken van incontinentiemateriaal kan zorgen voor pijn en irritatie van de huid. De artikelen in de categorie incontinentieverzorging zijn bedoeld om uw huid te reinigen, te beschermen en te helpen herstellen. In het aanbod vindt u onder andere speciale washandjes en reinigingsdoekjes voor gebruik bij incontinentie. Ook zijn hier speciale crèmes te vinden die de huid beschermen door een dunne, water resistente laag op de huid achter te laten. Deze crèmes verzachten bovendien rode, irriterende plekken op de huid.

Incontinentiematerialen voor mannen

Omdat het lichaam van mannen nu eenmaal verschilt dan dat van vrouwen zijn er ook speciale incontinentiematerialen voor mannen ontwikkeld. De pasvorm van deze producten zorgt voor perfecte aansluiting op het mannelijk lichaam. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort en een langdurig schoon en droog gevoel.

De beste merken

In onze webshop bestelt u incontinentiemateriaal van de meest gebruikte en meest betrouwbare merken. Een overzicht van onze topmerken:

 • Tena
  Tena staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige incontinentiematerialen. In onze webshop vindt u dan ook een zeer uitgebreid assortiment Tena producten.
 • Depend
  Depend is een zeer betrouwbaar merk als het gaat om incontinentieproducten. Voor iedere vorm van urineverlies heeft Depend een geschikte en betrouwbare vorm van bescherming.
 • Abena
  Met de producten van Abena krijgt u weer meer grip op uw leven. Alle incontinentiematerialen van Abena zijn bijzonder comfortabel en huidvriendelijk. Abena is de eerste producent van incontinentiemateriaal in de wereld met zowel het Nordic Ecolabel als het EU-Ecolabel
 • Attends
  Attends is al meer dan 40 jaar toonaangevend in incontinentiematerialen voor volwassenen. Voor alle vormen en niveaus van incontinentie biedt dit merk een geschikt product.

Bestel veilig & discreet online

Bestel uw incontinentiematerialen discreet online bij Medimart. Wij behandelen alle orders met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Uw bestelling wordt discreet verpakt en geleverd op elk gewenst adres in NL & BE. Ontdek ook alle andere producten en hulpmiddelen in onze webshop en bestel alles voor verzorging & gezondheid eenvoudig online.