Zelftest Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Bij Medimart koopt u diverse soorten zelftesten voor o.a. bloedglucose, ovulatie, SOA’s, cholesterol, alcohol en drugs. Bekijk het aanbod hier.

253 artikelen  


Diverse soorten zelftesten

Snel en discreet zelftesten bestellen? Medimart heeft een ruim aanbod betrouwbare zelftesten waarmee u heel eenvoudig thuis uw bloedglucose of cholesterol test of alcohol- of drugsgebruik kunt aantonen. Wanneer u zwanger denkt te zijn of wilt raken, vindt u bij ons een ruime keuze aan ovulatietesten en zwangerschapstesten van diverse merken. Ook voor candida-testen, hemoglobine-testen, menopauze-testen en allergietesten kunt u bij ons terecht. We hebben zelftesten van bekende merken zoals Bayer, Clearblue, Predictor, Livsane en Medisana. Hiermee weet u snel en eenvoudig waar u aan toe bent.

De zelftesten in onze shop zijn opgedeeld in een aantal overzichtelijke categorieën zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar zoekt:

Diabetestest / Zelftest diabetes

Heeft u diabetes en wilt u graag uw bloedglucosewaarde monitoren? Dan is een diabetestest precies wat u nodig heeft. Hiermee kunt u heel eenvoudig zelf uw bloedglucose meten zodat u deze waarde onder controle kunt houden. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een betrouwbare bloedglucosemeter, bloedglucose teststrips, een prikpen en lancetten. Hiervoor bieden wij diverse handige startpakketten aan van Accu Chek, Bayer, Freestyle, Diatesse, CareSens en TD Gluco. Heeft u al een goed werkende bloedglucosemeter en wilt u losse accessoires kopen? Ook dan hebben wij een groot aantal producten voor u in de aanbieding. Filter eenvoudig op producttype of merk en u vindt direct het product dat u zoekt.

 • Kun je zelf testen of je diabetes hebt?

  Om vast te stellen dat u diabetes hebt is er altijd onderzoek door een arts nodig. Als is vastgesteld dat u diabetespatiënt bent, kunt u wel zelf uw bloedglucose meten met een diabetes zelftest. Met behulp van een teststrip en een bloedglucosemeter kunt u de bloedglucosewaarde bepalen. Bespreek met uw arts wat voor u acceptabele waarden zijn.
 • Wat kost een glucosemeter?

  Bloedglucosemeters zijn in onze shop al verkrijgbaar vanaf €8,95. Om de bloedglucosemeter te kunnen gebruiken heeft u ook glucose teststrips, een prikpen en lancetten nodig. Een startpakket is vaak een voordelige keuze. Dit bevat alles wat u nodig heeft om direct te beginnen met testen.

Zelftest cholesterol

Een hoog cholesterol kan de bloedvaten wel nauwer maken en vergroot daardoor het risico op hart- en vaatziekten. Een hoog cholesterolgehalte kan meerdere oorzaken hebben:

 • ongezonde voeding
 • aanleg
 • erfelijkheid

Vermoedt u dat uw cholesterolgehalte te hoog is omdat u regelmatig ongezond eet, uw lichaam veel cholesterol aanmaakt of omdat u erfelijk belast bent? Met een cholesteroltest kunt u dit heel eenvoudig zelf testen met behulp van een cholesterol zelftest. Is uw cholesterol inderdaad te hoog dan kan uw huisarts u adviseren wat u zelf kunt doen om uw cholesterol te verlagen.

Zwangerschapstesten

Een van de bekendste zelftesten is de zwangerschapstest. Hiermee kunt u de aanwezigheid van het hormoon hCG (humaan choriongonadotrofine) in uw urine vaststellen dat wijst op een zwangerschap. Het resultaat van de test is al snel af te lezen, er zijn zelfs zwangerschapstesten die al binnen 1 minuut een betrouwbaar resultaat geven zoals deze van Clearblue. Ook hebben we zwangerschapstesten die al vroeg kunnen onthullen of u zwanger bent of niet. De zwangerschapstesten van Clearblue, Testjezelf.nu en Teva zijn verkrijgbaar in enkele verpakkingen en voordeelverpakkingen met meerdere exemplaren.

Ovulatietest

Bent u nog niet zwanger, maar wilt de kans op zwangerschap vergroten? Dan kan een ovulatietest erg handig zijn. Medimart verkoopt betrouwbare ovulatietesten van Clearblue en Testjezelf.nu, die erg accuraat de ovulatie kunnen voorspellen. Door uzelf regelmatig te testen bent u beter in staat het moment van ovulatie vast te stellen. Ovulatietesten zijn daarom verkrijgbaar in verpakkingen met meerdere testen.

 • Wat is ovulatie precies?

  Tijdens elke menstruatiecyclus vindt er een ovulatie plaats, iets dat wij ook wel eisprong noemen. Dat gebeurt halverwege de cyclus. Zodra er in een van de twee eierstokken een eicel tot rijping komt, wordt deze afgestoten. Dit wordt de eisprong genoemd omdat de eicel een sprongetje maakt van de eierstok naar de eileider. Via de eileider gaat de eicel vervolgens naar de baarmoeder. De kans om zwanger te worden is het grootst in de dagen na de eisprong.
 • Waarom testen ovulatietesten op LH?

  Het luteïniserend hormoon (LH) speelt een belangrijke rol bij de ovulatie. Kort voor de ovulatie is er sprake van een zogenaamde LH piek. Hierdoor wordt het hormoon meetbaar in de urine. Dat is belangrijk om te weten (en te meten) want 1 tot 2 dagen na de LH piek vindt de eisprong plaats. Het is in deze periode, vlak na de eisprong, dat een vrouw zwanger kan worden. Met behulp van een ovulatietest kan de aanwezigheid van het ovulatiehormoon LH in de urine eenvoudig worden aangetoond.

Alcoholtest

Om de aanwezigheid of afwezigheid van alcohol in het lichaam te kunnen aantonen zijn er diverse alcohol zelftesten beschikbaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen speekseltesten die het speeksel testen op alcoholgebruik. Herbruikbare alcoholtesters met digitale LCD display zoals de Alcosan Alcoholtester AL2500 laat u in 5 seconden weten hoe het met uw alcoholgehalte in het bloed is gesteld. Zit u boven de 0,5 promille dan krijgt u een signaal te horen en een waarschuwing te zien. (Semi)professionele meters zijn het meest geavanceerd, nauwkeurig en betrouwbaar en in sommige gevallen zelfs gecertificeerd als medisch hulpmiddel. Ook deze zijn te bestellen in onze webshop.

Drugstest kopen

Ook om een drugstest te kopen is Medimart het juiste adres. We hebben drugstesten voor specifieke soorten verdovende middelen, zoals amfetaminen, THC, MDMA, morfine en nicotine, maar ook multi drugstesten die meerdere soorten drugs kunnen opsporen. Afhankelijk van het soort drugs kan tot enkele uren of dagen met de drugstest getest worden op de aanwezigheid van drugs in het speeksel of de urine. De drugstesten van Testjezelf.nu worden gebruikt door hulpverleners, maar zijn ook uitstekend geschikt om thuis op drugsgebruik te testen.

 • Hoe werkt een drugstest thuis?

  De drugstest is vergelijkbaar met een zwangerschapstest: er wordt een beetje urine of speeksel op het testje gedruppeld. Binnen enkele minuten laat de drugstest zien of de test geslaagd is en wat het resultaat is.
 • Hoe betrouwbaar is een urine drugstest?

  Op een urine drugstest zijn anti-lichamen aangebracht die reageren op de aanwezigheid van een bepaalde hoeveelheid drugs in de urine. De test is ook voorzien van een testlijn. Deze testlijn toont aan dat de drugstest op de juiste manier gebruikt is en het resultaat betrouwbaar is.

SOA zelftest

SOA staat voor seksueel overdraagbare aandoening. Er zijn verschillende soa's. De meeste worden veroorzaakt door een bacterie of een virus. Soms is ook een parasiet de boosdoener. De soa's die door een bacterie worden veroorzaakt zijn chlamydia, gonorroe en syfilis. Na onbeschermde seks of bij klachten die overeenkomen met de symptomen van een SOA kan een SOA zelftest gebruikt worden om zekerheid te geven. Neem bij twijfel of een positief resultaat van de SOA zelftest altijd contact op met uw huisarts.

Overige teststrips

In de categorie Overige zelftesten vindt u diverse andere teststrips zoals ketose strips van BCM waarmee u de hoeveelheid ketonen in de urine kunt meten.

Direct naar: BCM Ketostix Ketose strips

U bestelt hier ook diverse soorten Combur teststrips van Roche. De Combur testrip is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine. De Combur urine strips staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor testen van o.a. Eiwit, Glucose, Ketonen, Nitriet en Leukocyten.

Discreet zelftesten bestellen

Het voordeel van zelftesten is dat deze snel resultaat geven en u deze in een vertrouwde omgeving kunt uitvoeren. De reden dat u kiest voor het gebruik van een zelftest is dan ook vaak dat u hiervoor niet direct naar uw huisarts of een andere medische hulpverlener hoeft. Het is dan wel zo fijn dat u ook zeker weet dat uw zelftest snel en discreet bij u bezorgd worden. Bij Medimart kunt u hierop vertrouwen. Wij leveren uw order binnen 1-3 werkdagen bij u af in een discrete verpakking. Ervaar het nu zelf. Maak uw keuze en bestel direct.