Hulpmiddelen | Van Wandelstok Tot Douchehoes | Medimart.nl
Filters

Bij Medimarkt kunt u hulpmiddelen kopen die uw dagelijks leven een beetje makkelijker maken. Dit komt goed van pas als u door ziekte of ouderdom moeite heeft met de alledaagse handelingen. In het r…

357 artikelen  uime assortiment vindt u onder andere hulpmiddelen voor het aan- en uitkleden, douchen en naar het toilet gaan, maar ook hulpmiddelen voor uw verzorging en medicatie-inname. We hebben eveneens hulpmiddelen voor zitten, wandelen, het huishouden, lezen en schrijven. Medimart heeft hulpmiddelen van bekende merken zoals Vitility, Able 2 en Back on Track.

Hulpmiddelen voor aan- en uitkleden en persoonlijke verzorging

Als u pijn heeft aan uw handen, of last heeft van krachtverlies, kunt u veel baat hebben bij hulpmiddelen voor het aan- en uitkleden. Bij Medimart koopt u onder andere aankleedstokken, elastische veters, schoenlepels, knopenhaken en ritsringen. Ook hebben we een speciale aantrekhulp voor steunkousen. Heeft u moeite met het opheffen van uw handen, dan kunnen dagelijkse handelingen zoals uw haren kammen, uw tanden poetsen of uw nagels knippen of reinigen opeens moeizaam gaan. Medimart heeft speciale borstels, kammen en schaartjes om u hierbij te helpen.

Hulpmiddelen in de slaapkamer, badkamer en het toilet

Medimart heeft speciale hulpmiddelen voor de badkamer en het toilet. We hebben een ruim assortiment aan douchekrukken in verschillende soorten en maten. Sommige zijn ook verstelbaar voor extra comfort. Voor in bad zijn er zitjes, badliften, badkussens en badplanken. Dankzij onze beugels voor aan de muur of de badrand heeft u extra steun bij het opstaan en zitten gaan. Onze toiletverhogers zorgen ervoor dat u makkelijker op de WC kunt zitten en weer kunt opstaan. Zeker met behulp van armleuningen of muurbeugels zijn deze erg effectief. Als naar het toilet lopen niet goed lukt, is een toiletstoel een uitkomst.

Hulpmiddelen voor huishouden, eten, drinken en medicijnen nemen

In het assortiment van Medimart vindt u hulpmiddelen die ideaal zijn om makkelijker te knippen, potten en flessen open te maken en pannen vast te houden. Deze helpen u bij het koken en huishoudelijke karweitjes. Eten en drinken gaat een stuk eenvoudiger met onze speciale bekers, borden, messen en besteksets. Onze pillendozen, pot- en flesopeners en medicijnagenda’s maken het makkelijker om uw medicijnen in te nemen.

Hulpmiddelen voor lopen, lezen en schrijven

Bent u slecht ter been, dan kunt u bij Medimart wandelstokken, looprekken en schoenovertrekken kopen om u stabieler te maken. Onze vergrootglazen, bedleestafels en stoelleestafels maken lezen makkelijker als u slecht ziet of niet goed een boek kunt vasthouden. Dankzij onze speciale pennen en penverdikkers kunt u beter schrijven als u last heeft van uw handen.