Buisverband | Tricofix, Tubifast en Bandafix | Bestel Online
Filters

Buisverband nodig? Medimart.nl biedt een ruime keuze aan verschillende buisverbanden voor algemeen gebruik, maar ook voor specifieke lichaamsdelen zoals bovenlichaam, knie, pols en elleboog. Maak uw keuze hieronder en bestel het gewenste product direct online.

18 artikelen  

Verwijder alle
Buisverband

Buisverbanden zijn elastische verbanden die als compressieverband, voor het verbinden van armen, benen of andere lichaamsdelen of als fixatieverband worden gebruikt. Dit type verband is met name erg handig voor gebruik voor de fixatie van verbanden rond wonden die vaak gecontroleerd moeten worden. Buisverbanden kunnen namelijk eenvoudig en snel verwijderd en aangelegd worden.

Wanneer buisverband gebruiken?

Buisverband is geschikt voor gebruik bij o.a. oedeem, brandwonden, littekens, ribblessures, gipsbehandeling, spataderen, verrekking, verstuiking en wonden van zacht weefsel.

De voordelen

Een van de grote voordelen van buisverband is dat dit type verband gemakkelijk en snel aan te brengen is. Andere voordelen die genoemd worden zijn:

  • Comfortabel;
  • Goede bewegingsvrijheid;
  • Blijft goed op de juiste positie zitten zonder spelden of tapes;
  • Vaak wasbaar en herbruikbaar;
  • Diverse maten beschikbaar voor allerlei toepassingen.

Online verkrijgbaar bij Medimart

In onze webshop kunt u buisverband bestellen van buisverband voor diverse toepassingen en van verschillende merken. U vindt hier o.a. Tubifast blauw, Bandafix en Tricofix. Speciaal voor de vinger is er ook de Heka Fingerbob verkrijgbaar. Let er bij het bestellen op dat het buisverband geschikt is voor het lichaamsdeel waarvoor dit benodigd is. Voor elk lichaamsdeel is namelijk vaak een specifiek buisverband verkrijgbaar. Nog meer verbandmiddelen nodig? Bekijk het volledige aanbod EHBO- en verbandmiddelen in onze webshop.