HG schoonmaakmiddelen | Voordelig en snel bij Medimart.nl
Filters

Met HG schoonmaakartikelen bent u verzekerd van een schone keuken, badkamer, toilet, woon- en slaapkamer. Bovendien haalt u met de HG ECO-lijn het Product van het Jaar in huis.

269 artikelen  

Verwijder alle
HG Schoonmaakmiddelen

Schoon wonen, wie wil dat niet. In een goed gereinigde woning voelen mensen zich veel beter thuis dan wanneer dit niet het geval is. Vet op uw kookplaat, schimmel en vocht aan de wand, nare geurtjes, een verstopte wasbak, u wilt dat maar liever voorkomen. Schoonmaakmiddelen van HG helpen u om uw woning spic en span te houden. HG producten voor in huis zijn bovendien minder belastend voor het milieu. Zo bevatten zij bijvoorbeeld geen fosfaten, kleurstoffen, microplastics, chloor en andere schadelijke stoffen.

Een greep uit ons assortiment HG schoonmaakartikelen

Medimart heeft diverse producten van HG in de aanbieding. Ze maken het u een stuk makkelijker om het hele huis schoon te houden.

  • HG Vloeibare Ontstopper Badkamer 1LT. Dit middel is direct klaar voor gebruik. Water toevoegen is dus niet nodig. Een verstopte wasbak of afvoerputje in de douche is zo verholpen.
  • Schimmelreiniger Schuimspray 500ML. Nooit geen last meer van schimmels en vieze zwarte plekken. Deze zelfwerkende spray geeft binnen 30 minuten resultaat. Datzelfde doet ook de Schimmel-, Vocht- en Weerplekken Reiniger, een van onze HG producten die ook geschikt is voor het zwembad en de sauna.
  • HG Tegen Urine Geur Spray 500ML. De urinegeur van uw kat kan behoorlijk penetrant zijn. Deze spray is speciaal ontwikkeld om de nare geuren van uw huisdieren op een effectieve manier te verwijderen.
  • HG Kalkweg Schuimspray 3x Sterker 500ML. Deze zeer krachtige schuimspray verwijdert kalkaanslag grondig en snel.
  • Onderhoudsmonteur Voor (Vaat) Wasmachines 200ML. Uw eigen onderhoudsmonteur bij de hand die uw machine schoon houdt. Wel zo makkelijk en effectief! En u voorkomt en verhelpt er storingen in uw was- of vaatwasmachine mee.
  • HG bank reiniger. Met de interieur- meubel- en vlekkenreiniger houdt u uw bank en overige meubels keurig schoon.
  • HG Kookplaat Reiniger 500ML. Niet alleen verwijdert u het dagelijkse vuil van uw kookplaat. Deze reiniger voorziet uw keuken ook van een frisse geur.
  • HG Nespresso Ontkalker 500ML. Met dit middel kunt u veilig, snel, geurloos en volledig biologisch afbreekbaar ontkalken op basis van melkzuur.
  • HG X Mierenlokdoos 2ST. Geen mieren meer in huis, in de tuin of op het terras? Dan is deze effectieve mierenlokdoos precies wat u nodig heeft.