Baby & Peuter | Alles Voor De Allerkleinsten | Medimart.nl
Filters

De beste producten voor de verzorging van uw baby of peuter koopt u bij Medimart. In ons assortiment vindt u onder andere babyvoeding, flesjes, luiers, verzorgingsartikelen en nog veel meer. Teven…

1139 artikelen  s hebben we producten om de kinderveiligheid van uw huis te verbeteren en om uw kleintje onderweg te beschermen. Bij Medimart kunt u baby-artikelen kopen van merken als Zwitsal, Nutrilon, Olvarit, Pampers, Difrax en Avent. Wilt u graag natuurlijke, duurzame of biologische babyproducten kopen van bijvoorbeeld Babybio, Biobim, Naïf of Douce Nature? Ook dan bent u bij Medimart aan het juiste adres.

Babyvoeding

In het assortiment babyvoeding vindt u alles wat u nodig heeft om uw baby te voeden. Voor het geven van borstvoeding zijn er onder andere kolfbenodigdheden en zoogcompressen. We hebben eveneens verschillende formules voor flesvoeding en fruithapjes van bekende merken zoals Olvarit, Babybio, Biobim, Nestlé, Hipp en Nutrilon. Fopspenen en bijtringen hebben we ook in allerlei soorten en maten. Voor wat oudere baby’s en peuters zijn er drinkflesjes, peuterbestek, bordjes, kopjes en nog veel meer. Deze zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijdsgroepen in de leukste kleuren en prints.

Verschonen en verzorgen

Het verschonen en verzorgen van uw baby neemt u groot deel van uw tijd in beslag. In ons assortiment vindt u diverse artikelen om deze klusjes gemakkelijker te maken en uw baby comfortabel te houden. U kunt kiezen uit luiers en luierbroekjes van merken als Pampers, Sweetcare en Libero. Wilt u graag luiers van biologisch katoen of bamboe? Kijkt u dan eens naar de luiers van Douce Nature, Bambo Nature, Bambyo en Nuumi Baby. We hebben ook wasbare luiers van Imsevimse. Voor de verzorging van uw baby kunt u kiezen uit crèmes, lotions, talkpoeder en reinigingsdoekjes van Zwitsal, Wetties, Inoli, Naïf, Sudocrem, Natusan, Alphanova Baby en Weleda. Bekijk nu het hele assortiment.