Alcoholtest Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Een alcoholtest is een simpele zelftest waarmee u snel kunt bepalen of u teveel alcohol genuttigd heeft om aan het verkeer deel te nemen. Met een alcoholtest op zak weet u dus altijd zeker of u veilig de weg op kunt. Bestel alcoholtesters veilig en discreet online in onze webshop.

14 artikelen  

Verwijder alle
















Alcohol in het verkeer

Alcohol in het verkeer is een gevaarlijke combinatie. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere weggebruikers. Bovendien kunt u een fikse boeten krijgen of kan zelfs uw rijbewijs worden afgenomen wanneer bij een alcoholtest blijkt dat u teveel heeft gedronken. Wie een slokje op heeft, doet er daarom goed aan om eerst zelf een alcoholtest te doen. Zodat u zeker weet dat u niet boven de toegestane hoeveelheid alcohol in uw bloed komt.

Alcoholtest niet meer verplicht in Frankrijk

Gaat u met de auto naar Frankrijk dan is het niet meer verplicht om een alcoholtester bij u te hebben. De maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed is 0,5 promille. Wordt u in Frankrijk aangehouden en moet u een blaastest doen, dan gebruikt de politie hiervoor eigen alcoholtesters.

Ruim aanbod van alcoholtesters bij Medimart

In onze webwinkel vindt u diverse soorten alcoholtesters in verschillende prijsklassen. Zo bieden wij zowel wegwerptesters voor eenmalig gebruik aan als (semi)professionele alcoholtesters.

  • Speekseltest van Testjezelfnu. Snelle alcoholtest in speeksel (5 afzonderlijk verpakte testen). Met de speekseltest kunt u het speeksel testen op alcoholgebruik maar kan ook gebruikt worden om vloeistoffen te testen op de aanwezigheid van alcohol.
  • Wegwerp testers voor eenmalig gebruik zijn een betrouwbare oplossing voor als u snel zeker wilt weten of u mag deelnemen aan het verkeer. Zo is de Alcosense Alcoholtester wegwerp NF gekeurd. De test kan geel (negatief) of groen (positief) uitslaan. Het duurt ongeveer 2 minuten voordat dit resultaat zichtbaar wordt.
  • Goedkope alcoholtesters komen goed van pas wanneer u vaker twijfelt of u niet teveel alcohol heeft genuttigd. De Alcoscan Alcoholtester AL2500 elite laat u in 5 seconden weten hoe het met uw alcoholgehalte in het bloed is gesteld. Zit u boven de 0,5 promille dan krijgt u een signaal te horen en een waarschuwing te zien.
  • (Semi)professionele meters zijn het meest geavanceerd, nauwkeurig en betrouwbaar. Zo garandeert de Alcoscan Alcoholtester AL7000 een betrouwbaarheid van 99,9%.

Naast alcoholtesters zijn er in onze shop ook diverse mondstukken voor de alcoholtesters van Alcoscan verkrijgbaar.

Altijd discreet verzonden

Het assortiment van Medimart is zeer breed. Als specialist in incontinentiematerialen, zelftesten, medische voeding en hulpmiddelen hechten wij veel waarde aan discretie. Alle orders in onze webshop worden daarom verzonden in discrete verpakkingen. Daarbij mag u rekenen op snelle verzending, vaste lage prijzen en uitstekende service. Ontdek het nu zelf en plaats vandaag nog een bestelling.