Incontinentie Broekjes Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Incontinentiebroekjes discreet online kopen? Medimart heeft een zeer uitgebreid assortiment incontinentiematerialen van de bestverkochte A-merken zoals Attends, Abena, Depend en TENA. Bekijk het aanbod hier.

100 artikelen  

Verwijder alle


Vele soorten incontinentiematerialen

Incontinentiematerialen zijn er in vele soorten en maten. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u niet precies weet welk type product het meest geschikt is voor u. Dit is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren zoals de mate van urineverlies, maar ook hoe actief u bent. We geven u daarom hieronder een aantal kenmerken van incontinentiebroekjes, ook wel incontinentie ondergoed genoemd.

Incontinentiebroekjes

Incontinentiebroekjes zijn comfortabele pants voor eenmalig gebruik. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. De maten variëren van XXS tot XXL. Hoewel u het dankzij de feel dry technologie lang droog houdt, zal er op een gegeven moment een punt van verzadiging worden bereikt. Hou er dus rekening mee dat u het broekje tijdig wisselt voor een nieuw exemplaar.

De pluspunten van incontinentbroekjes

Incontinentie broekjes hebben een aantal grote voordelen t.o.v. van andere incontinentieproducten.

  • Betrouwbaar
  • Incontinentiebroekjes zijn erg betrouwbaar en bewezen effectief in het opnemen van urine. Hierdoor geven ze u een veilig en zeker gevoel.

  • Draagt als ondergoed
  • Een incontinentiebroekje werkt hetzelfde als een incontinentie luier, maar ziet er wel heel anders uit. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn gemaakt van een gladde, zachte stof waardoor deze bijna draagt als gewoon ondergoed.

  • Blijft goed op zijn plek
  • Het elastiek van incontinentie pants zit niet alleen aan de rand, maar verspreid over het hele broekje waardoor deze goed op de plaats blijft. De druk is bovendien gelijk verdeeld en zal daarom niet snel knellen.

Nadelen

Er zijn ook enkele nadelen van het incontinentiebroekje te noemen. Zo kan het gebeuren dat het broekje op de buik mooi aansluit, maar bij de benen de benen niet waardoor het broekje knelt of juist kan gaan lekken. Een ander nadeel van de pants is dat bij elke verwisseling de broek uit gedaan moet worden. Een veelgemaakte fout bij pants is dat er in het broekje ook nog een inlegger wordt gedaan. In plaats van betere bescherming kan dit er juist voor zorgen dat u last krijgt van doorlekken. De aanschafkosten voor incontinentiebroekjes liggen een stuk hoger dan bij bijvoorbeeld incontinentie luiers. Verzekeraars vergoeden de kosten soms niet of alleen gedeeltelijk.

Matig tot zwaar urineverlies bij mannen en vrouwen

Incontinentiebroekjes zijn geschikt voor gebruik door mannen en vrouwen bij matig tot zwaar urineverlies. Voor een goede pasvorm is het verstandig om te kiezen voor een product dat is ontworpen voor uw geslacht. Hiermee verkleint u de kans op ongelukjes.


Bekijk de selectie voor Mannen | Vrouwen

Maar er is ook een groot aantal universele incontinentiebroekjes verkrijgbaar met een neutrale kleur zoals Absorin Comfort Pants, Attends Stretchpants, TENA Pants Original, Attends Pull-ons en Abena Pants. Doordat deze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en absorptieniveaus vindt u altijd een product dat u goed past.

Bestel veilig & discreet online

Bestel uw incontinentiematerialen discreet online bij Medimart. Wij behandelen alle orders met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Uw bestelling wordt discreet verpakt en geleverd op elk gewenst adres in NL & BE. Ontdek ook alle andere producten en hulpmiddelen in onze webshop en bestel alles voor verzorging & gezondheid eenvoudig online.

Direct naar: Attends Pull Ons | TENA Pants | Depend Pants | Abena Pants