Incontinentie Luiers voor Dames en Heren Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

Discreet incontinentie luiers voor dames en heren kopen? Bij Medimart bestelt u eenvoudig verschillende soorten incontinentiematerialen die het mogelijk maken om droog en comfortabel door het leven te gaan.

147 artikelen  

Verwijder alle


Incontinentie luiers

De incontinentie luier, ook wel slip genoemd, is zowel voor dames als heren een uitstekend hulpmiddel bij ongewenst urineverlies. U kunt de luier met behulp van een sluitsysteem van klittenband eenvoudig vastzetten op de heup. Hoe strak bepaalt u zelf, zolang ze maar goed aansluiten op uw lichaam. Zo voorkomt u lekkage. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel.

Een beschermd gevoel

Incontinentie is een ongemak waar ongeveer 10 procent van de Nederlanders mee te maken heeft. Bent u een van die Nederlanders, dan hebben wij goed nieuws voor u. U hoeft namelijk geen last te hebben van uw incontinentie. Met de juiste bescherming houdt u het de hele dag droog en voorkomt u andere klachten als huidirritatie of nare geurtjes. Een goede incontinentieluier kan u dat beschermde gevoel bieden, met een juiste pasvorm, goede absorptie en een beschermende laag die zacht is voor de huid. De A-kwaliteit incontinentieluiers van de merken in ons assortiment hebben dit allemaal.

Ga direct naar: Abena | Attends | Depend | TENA

De voordelen van incontinentie luiers

Om doorlekken bij urineverlies tegen te gaan zijn er diverse incontinentiematerialen beschikbaar, zoals inleggers, incontinentiebroekjes en incontinentieluiers. Elk type heeft specifieke eigenschappen en voordelen. De voordelen van incontinentie luiers zijn:

  • Opnamecapaciteit: incontinentieluiers beschikken over een grote opnamecapaciteit. Dat maakt ze niet alleen geschikt voor overdag, maar ook een prima oplossing voor 's nachts.
  • Droog gevoel: Vocht wordt direct omgezet in gel. Hierdoor heeft u altijd een droog gevoel.
  • Fixatie: Dankzij de stevige fixatie blijft de incontinentie slip goed vast zitten. Hierdoor is de kans op lekkage heel klein.
  • Bij licht, matig en zwaar urineverlies: De luier biedt uitkomst bij zowel licht, matig als zwaar urineverlies.

A-merken voor vaste lage prijzen

Het assortiment incontinentieluiers is zo breed dat er voor iedereen met incontinentieproblemen een passend product te vinden is. Zowel in merken als in absorptieniveaus, pasvormen en maten is er een groot aanbod. Heeft u een favoriet product dan is de kans groot dat u deze in onze webshop kunt bestellen, voor een vaste lage prijs. Gebruik de zoekfunctie om het product van uw voorkeur snel te vinden of gebruik de handige filters om het hele aanbod te doorzoeken.

Perfecte pasvorm

Voor een goede bescherming is het belangrijk dat de incontinentie luier goed aansluit op het lichaam. De pasvorm is daarom minstens zo belangrijk als de maat en het absorptieniveau van het gekozen product. Wanneer een incontinentie luier niet perfect op het lichaam aansluit bestaat er een groot risico op doorlekken. Dat is ook de reden dat er incontinentiematerialen voor mannen en incontinentieproducten voor vrouwen ontwikkeld zijn.

Direct naar:Incontinentie luiers voor mannen | Incontinentie luiers voor vrouwen

Slipluier of flexluier

Binnen de categorie incontinentieluiers zijn verschillende soorten verkrijgbaar. In onze shop maken wij onderscheid tussen de slipluier en de flexluier. De slipluier is een volledig absorberend product dat wordt vastgemaakt met kleefstrips aan de beide zijkanten. Het is ontworpen om volledige bescherming te bieden tegen zware incontinentie. Een flexluier kenmerkt zich door een heupband. Deze heupband kan zonder moeite worden aangelegd in staande of liggende positie. Dit product is daarom zeer geschikt voor gebruik bij verminderde mobiliteit.

Direct naar: Slipluiers | Flexluiers

Betrouwbaar en discreet

Net als de incontinentiematerialen in onze webshop, zijn wij bij Medimart betrouwbaar en discreet. Alle bestellingen in onze webshop worden op een discrete manier verpakt. Wij verkopen alleen de beste merken en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. De verzending van uw bestelling proberen wij nog dezelfde dag te regelen. Zodat u deze binnen 1 dag in huis hebt. Ervaar het nu zelf. Plaats vandaag nog uw bestelling in onze veilige webshop.