SOA Test Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

SOA staat voor seksueel overdraagbare aandoening. Het is met andere woorden een geslachtsziekte die u tijdens het vrijen kunt oplopen. Er zijn verschillende soa's. De meeste worden veroorzaakt door een bacterie of een virus. Soms is ook een parasiet de boosdoener. De soa's die door een bacterie worden veroorzaakt zijn chlamydia, gonorroe en syfilis.

5 artikelen  

Verwijder alle


SOA test kopen

Wanneer u vermoed dat u een SOA heeft is het belangrijk om hierop te testen. Dit kan thuis met een zelftest. In onze webshop vindt u een ruim assortiment SOA testen voor onder andere chlamydia, syfilis, gonorroe en hiv. Bestel de testen discreet online en ontvang ze binnen 1 tot 3 dagen thuis.

Chlamydia komt het meest voor

Koploper onder de soa's in zowel Nederland als de rest van Europa is chlamydia. Deze geslachtsziekte neemt (ook onder jongeren) jaarlijks met 60.000 besmettingen toe. Verschijnselen die bij dit type soa horen zijn onder meer: afscheiding en een branderig gevoel bij het plassen. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen. Vaak echter zijn er ook helemaal geen klachten, waardoor iemand voor een lange tijd met de aandoening blijft doorlopen.

Thuis testen op chlamydia

De soa kan goed worden behandeld als daar niet te lang mee wordt gewacht. Is dat wel zo dan kan dit bijvoorbeeld leiden tot onvruchtbaarheid. Ook kan chlamydia een kwalijke rol spelen tijdens de zwangerschap. Moeders lopen namelijk het risico om de aandoening over te dragen op hun nog ongeboren baby. Daarom is het belangrijk om te weten of u geen chlamydia heeft opgelopen. Dat kan discreet door eenvoudig zelf thuis een test uit te voeren met de zelftest chlamydia voor vrouwen. U gebruikt hiervoor een speciaal wattenstaafje. Het resultaat van de test is net zo betrouwbaar als wanneer deze in een laboratorium zou zijn uitgevoerd.

Hoeveel tijd tussen seks en SOA test?

Heeft u klachten? Dan kunt u meteen testen. Wanneer u geen klachten heeft, kunt u het beste 2 weken wachten tot de laatste keer dat u onveilige seks had. Na 2 weken zullen de testen de SOA aan kunnen geven. Als u te vroeg test kan dit een negatieve uitslag geven, terwijl u misschien wel een SOA heeft.

Ruim aanbod zelftesten

Bij Medimart heeft u de keuze uit een ruim aanbod zelftesten. U bestelt hier o.a. diabetes zelftesten, drugstesten, ovulatietesten, zwangerschapstesten en alcoholtesten. Deze betrouwbare zelftesten bieden direct duidelijkheid in een onzekere situatie. U kunt het aanbod zelftesten op het gemak online bekijken waarna u ze heel eenvoudig en veilig online kunt bestellen en betalen. Wij begrijpen dat u de order graag zo snel en discreet mogelijk in huis heeft daarom doen wij er alles aan om deze nog dezelfde dag te verzenden en zorgen wij altijd voor een neutrale verpakking.

Direct naar: drugstesten | zwangerschapstesten | cholesteroltesten | overige zelftesten

Discreet online bestellen

Bij Medimart werken we betrouwbaar en discreet. Alle bestellingen in onze webshop worden op een discrete manier verpakt. Wij verkopen alleen de beste merken en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. De verzending van uw bestelling proberen wij nog dezelfde dag te regelen. Zodat u deze binnen 1 tot 3 dagen in huis hebt. Plaats vandaag nog uw bestelling in onze veilige webshop.