Incontinentie inleggers voor mannen en vrouwen | Medimart
Filters

Heeft u last van licht of matig urineverlies? Bekijk ons uitgebreide assortiment incontinentie inleggers hier en bestel veilig online.

104 artikelen  

Verwijder alle


Wat zijn inleggers?

Inlegverband biedt bescherming bij licht of matig urineverlies. Inleggers vangen het vocht op en zorgen voor een droog en comfortabel gevoel. Door een handige plakstrip blijft het inlegverband op zijn plaats, ook tijdens lichaamsbeweging. Ontdek het uitgebreide assortiment inlegverband en andere incontinentiematerialen van merken als TENA, Attends, Depend en Abena.

Maandverband of inleggers?

De inlegger wordt wel eens vergeleken met maandverband. Uiterlijk gezien zijn er ook vele overeenkomsten tussen beide producten. Toch is inlegverband een veel betere oplossing bij ongewenst vochtverlies. Het is namelijk in tegenstelling tot maandverband of een inlegkruisje, speciaal ontwikkeld om flinke hoeveelheden vocht op te nemen. Het gebruik van inlegverband biedt dus betere bescherming tegen vochtverlies en doorlekken. Bovendien wordt huidirritatie voorkomen doordat het vocht niet in contact komt met de huid.

Verschillende inleggers voor vrouwen en mannen

De man en de vrouw hebben een verschillende lichaamsbouw (anatomie). Daarom zit er verschillen tussen inlegverband voor mannen en vrouwen. Het ontwerp is aangepast op de lichaamsbouw zodat deze beter aansluiten op het lichaam. Bij gebruik van de juiste inlegger zal deze daarom een uitstekende en discrete bescherming bieden tegen ongewenst urineverlies. Ook blijven eventuele vieze geurtjes ook verborgen. Dit geeft de gebruiker een veilig en zeker gevoel gedurende de dag en bij het uitvoeren van sportieve activiteiten.

Absorptieniveau

Behalve onderscheid tussen inlegverband voor mannen en vrouwen zijn er ook verschillen in absorptieniveau. Dit absorptieniveau wordt aangegeven met behulp van druppels. Hoe hoger het aantal druppels op de verpakking des te meer vocht kan worden opgevangen met behulp van de inlegger. Houd bij de keuze van het inlegverband dus niet alleen rekening met het onderscheid tussen inleggers voor mannen en vrouwen maar ook met de mate van vochtverlies.

Welke inlegkruisjes bij urineverlies?

Het uitgebreide assortiment van Medimart biedt u een ruime keuze uit inlegverband van verschillende merken als TENA, Attends, Abena en Depend. Binnen deze merken heeft u de keuze uit verschillende typen op basis van absorptieniveau, bijvoorbeeld Abena Light en Comfort Incontinentie plus. Maar ook speciale producten voor gebruik gedurende de nacht zoals Always Discreet night. En verschillende lijnen voor mannen en vrouwen. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en speciaal ontwikkelt om optimale bescherming te bieden.

Altijd voordelig

Welk product u ook kiest bij Medimart zijn deze altijd voordelig geprijsd. Ook worden alle bestellingen netjes verpakt en uiterst discreet verzonden. Bestel nu veilig en gemakkelijk in onze webshop en uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd.