Afslank Supplementen Online Kopen? | Medimart.nl
Filters

een groot gedeelte van de mensen wil er graag mooi, slank uitzien. Veel mensen kiezen er dan voor om of op dieet te gaan, gezonder gaan eten of meer gaan sporten. Vaak kunnen afslank supplementen bijdragen als extra steentje om jouw gezette doel te behalen. Bij Medimart hebben we een groot aantal afslank supplementen die jou kunnen helpen je doel te behalen!

68 artikelen  

Verwijder alle


Waarom afvallen?

Je hoort het overal, mensen die massaal na oud en nieuw gaan sporten of willen afvallen. Vooral voor de zomer willen de meeste mensen met een strak buikje rondlopen. Maar waarom is dit nu? Nu is overgewicht in Nederland gelukkig geen groot probleem, wij Nederlanders zijn over het algemeen zeer sportief. Toch zie je dat naarmate we verder naar de toekomst gaan er weer meer mensen bij komen die overgewicht hebben.

Dit komt mede omdat er steeds meer verschillende etenswaren op de markt komen, het meeste voedsel wat nieuw op de markt komt is zo bewerkt dat er verschillende verkeerde stoffen aan zijn toegevoegd. Ook komen er steeds meer fastfood ketens in Nederland door de toename van de vraag naar fastfood. Zeker in dichtbevolkte steden zie je dit fenomeen verder doorgroeien.

De meeste mensen willen door de toename van gewicht en de zogenaamde ‘vetrollen’ steeds meer afvallen. Er komen daardoor ook steeds meer nieuwe middeltjes op de markt die je lichaam kunnen ondersteunen bij het verliezen van vet en gewicht. Ook zijn er veel mensen die gewoonweg gezonder willen leven, dat er dan wat extra kilootjes afgaan is mooi meegenomen.

Hoe ontstaat overgewicht?

er zijn een heleboelmensen die bijvoorbeeld een aanleg hebben voor overgewicht, ze kunnen hier helaas niks aan doen. Toch kun je er wel voor kiezen om in zo’n geval wel gezond te blijven leven om het gewicht zo minimaal mogelijk te houden. Overgewicht kan ook ontstaan door verkeerd eetgedrag en langdurig ongezond eten. Ook te weinig sporten kan er voor zorgen dat verkeerd eten makkelijk door het lichaam wordt omgezet in lichaamsvet.

Er zijn een aantal factoren die overgewicht kunnen veroorzaken:

  • Medicijnen
  • Trage stofwisselingen
  • Eten door middel van emoties
  • Erfelijk
  • leeftijdsgebonden overgewicht

Overgewicht kan worden bepaald door middel van de BMI, deze kunt u gemakkelijk online berekenen door uw gewicht, lengte en afmetingen door te geven.

Hoe werken afslank pillen?

Het lichaam spreekt drie verschillende soorten brandstoffen aan; vet, eiwitten en koolhydraten. Eiwit wordt voornamelijk gebruikt door de spiermassa’s, vaak wordt deze stof gebruikt voor het herstel van spieren en botten. Sporters zullen dan ook vaak eiwitten innemen na het sporten om het spierherstel te bevorderen.

Koolhydraten is wel de belangrijkste brandstof die het lichaam kan gebruiken, veel energie wordt gehaald uit koolhydraten. Er zijn verschillende soorten koolhydraten, het is dus belangrijk dat je er goed op let welke je inneemt. In graanproducten zoals brood vindt je goede, natuurlijke soorten koolhydraten. Met koolhydraten zoals suikers moet je oppassen, deze worden door het lichaam direct omgezet in vet.

Alle afslankpillen zijn qua werking in drie verschillende categorieën te verwerken; ze hebben invloed op de inname, opname of verbranding van het lichaam. De eerste categorie bevat afslank pillen die invloed hebben op de eetlust van een persoon. Zo kan je de eetlust wegnemen waardoor die persoon minder voedsel inneemt.

Er zijn ook afslank pillen die de opname van de stoffen beïnvloeden, bij deze supplementen worden koolhydraten en vetten niet of minder opgenomen door het lichaam. Daardoor gebruikt het lichaam deze stoffen als brandstof in plaats van op te slaan tussen het weefsel. Of je hebt afslank pillen die ervoor kunnen zorgen dat je gaat verbranden, een hogere verbranding zorgt ervoor dat het lichaam minder hoeft op te slaan. Sommige van deze pillen kunnen laxerend werken, veel mensen die deze laxerende supplementen nemen verliezen voornamelijk veel water.

Soorten afslank pillen

Zoals eerder vermeld kunnen afslank pillen meehelpen naar het streven van een gezond gewicht. Er zijn verschillende soorten afslank supplementen op de markt; keto pillen, afslank drankjes, maaltijd shakes, maaltijdrepen en afslank sachets. Al deze varianten kunnen verschillende stoffen bevatten die mee kunnen helpen met het behalen van een gezonde levensstijl. In veel supplementen zal je chilipoeder, groene thee, appelazijn en keto (framboos) vitamines vinden. Het is aan u welke supplement u het liefste wil innemen, ervaart u grote gezondheidsklachten neem dan contact op met de huisarts.