Weegschaal Personen | Analoog & Digitaal | Medimart.nl
Filters

De weegschaal, ze zijn er in allerlei soorten en maten en de een technischer dan de ander. Met de beste merken zoals een Medisana weegschaal of een van Mainit of Microlife. U altijd wat u zoekt bij Mediamart.

5 artikelen  

Verwijder alle


Het kan natuurlijk zijn dat u een weegschaal zoekt omdat u een paar pondjes of kilo’s kwijt wil. Speciaal daarvoor zijn er weegschalen die uw voedingsadvies kunnen geven. Waarbij de analoge weegschaal het erg simpel en overzichtelijk houdt zijn er ook weegschalen die door gebruik van vier hoog nauwkeurige sensoren u gewichtsaanduiding geeft. Hierbij stellen ze zelfs uw BMI (Body Mass Index) en BMR (Basal Metabolic Rate) waarde vast.

Doordat de weegschalen uw lichaamsvet, spiermassa en lichaamsvocht kunnen vaststellen, weet u precies hoe het gesteld is met uzelf. Hiervoor gebruik je een weegschaal met een app, doormiddel van bluetooth kan u dan uw telefoon en weegschaal met elkaar verbinden. En gelukkig zijn bijna al onze weegschalen modern en kan u ook gebruikers erbij invoeren. Zoekt u een weegschaal? U vindt hem hier.