Vileda Super mocio triple action 3D telescopische steel - 1 stuks - Medimart.nl - (3771722)
Vileda Super mocio triple action 3D telescopische steel
10%korting

Vileda Super mocio triple action 3D telescopische steel - 1 stuks

Franjemop voor een onberispelijke, grondige en snelle reiniging van alle soorten vloeren.

€ 9,99 € 8,99


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Franjemop voor een onberispelijke, grondige en snelle reiniging van alle soorten vloeren.

Het vuil bestrijden lukt je niet … Je kunt de pluisjes en dierenhaartjes die aan je vloer blijven plakken niet meer aanzien … Je weet niet hoe je de hardnekkigste vlekken moet verwijderen … De SuperMocio 3 Action zal je helpen. Deze franjemop is je nieuwe toverstaf om het bij jou in huis te laten schitteren! Dankzij zijn drie “werkingen” reinigt de SuperMocio je vloeren grondig voor een optimaal resultaat. De franjes van drie verschillende materialen ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op. De slimme SuperMocio 3 Action laat dit vuil onmiddellijk los bij contact met water tijdens het spoelen. Kan voor alle soorten vloeren, tegelvloeren en parket gebruikt worden. Met de SuperMocio 3 Action kan de magie van het schoonmaken beginnen!

Gebruik
Te gebruiken met de SuperMocio emmer met pers van Vileda. Deze maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te hoeven maken of je te moeten bukken. De steel kan worden aangepast aan je lichaamslengte en houdt je arm op de juiste hoogte. Zo neem je vanzelf de optimale houding aan tijdens het schoonmaken.

Fabrikant
Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH
Im Technologiepark 19
69469 Weinheim
Duitsland

Vileda Super mocio triple action 3D telescopische steel bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Overig huishoudelijk

Shop meer