Attends | Incontinentie | Bestel bij dé specialist
Filters

Met een zeer ruim assortiment Attends incontinentieluiers, incontinentiebroekjes, onderleggers en inlegverband is de kans groot dat u bij Medimart het product vindt waar u naar op zoek bent. Om het u gemakkelijk te maken worden alle producten van Attends hieronder op 1 pagina weergegeven. Maak uw keuze, bestel veilig online en laat uw bestelling discreet thuisbezorgen.

121 artikelen  

Verwijder alle


























Attends is een van de meest bekende en betrouwbare merken incontinentiematerialen. U shopt de verschillende producten van dit merk, zoals Attends Flex, Attends Pull Ons en Attends Slip heel discreet én voordelig bij Medimart.

Attends incontinentie

Incontinentie kan heel vervelend zijn, maar hoeft u zeker niet te belemmeren bij uw dagelijkse activiteiten. De incontinentiematerialen van Attends zijn namelijk zeer betrouwbaar. Ook hebben de slips, stretch pants en inleggers van Attends een perfecte pasvorm waardoor deze zich vormen naar uw lichaam en u al snel zult vergeten dat u ze draagt.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment incontinentiebroekjes, incontinentieluiers en inleggers van Attends is zo uitgebreid dat er altijd wel een product tussen zit dat past bij uw levensstijl. Bent u veel in beweging dan vindt u de pasvorm waarschijnlijk heel belangrijk. En is uw urineverlies wat heviger, dan hecht u vast meer waarde aan een hoger absorptieniveau. Gelukkig zijn alle slips en inleggers van Attends verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Naast incontinentiematerialen heeft Attends ook een lijn verzorgingsproducten, te gebruiken bij incontinentie: Attends Care

Direct naar: incontinentieluiers | inlegverband | onderleggers | pants en broekjes

Attends

Attends levert al meer dan 40 jaar producten voor alle vormen en niveaus van incontinentie voor volwassenen. Hierbij staat comfort en een gezonde huid centraal. Daarnaast streeft Attends ernaar om het taboe rondom incontinentie te verminderen. Met haar producten wil Attends de vrijheid en het zelfvertrouwen voor gebruikers van incontinentiematerialen verhogen.

Altijd discreet verzonden

Als specialist in o.a. medische zelftesten, -hulpmiddelen en incontinentiematerialen zijn wij heel bewust bezig met discretie. Alle orders in onze webshop worden daarom uiterst discreet verpakt en verzonden. Daarbij streven wij ernaar om uw bestelling liefst nog de volgende werkdag, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen bij u thuis af te leveren. Bestelt u voor meer dan €35 dan doen wij dit geheel gratis.