Attends Slip inlegger deoplus - 56 stuks - Medimart.nl - (3341438)
Attends Slip inlegger deoplus
Afbeelding van Attends Slip inlegger deoplus
Afbeelding van Attends Slip inlegger deoplus

Attends Slip inlegger deoplus - 56 stuks

Slipinleg Deoplus is een inlegger zonder plakstrip en zonder plastic onderkant

€ 8,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Attends Slip Inlegger Deo Plus

Inleggers worden voornamelijk gebruikt wanneer iemand last heeft van incontinentie. Veel mensen denken dat je alleen last hebt van incontinentie als iemand op een oudere leeftijd komt te staan, nu is dit voornamelijk wel het geval, maar er zijn ook een heleboel mensen die om een andere oorzaak last kunnen hebben van incontinentie.

Zo komt incontinentie ook vaak voor bij zwangere, of net bevallen vrouwen en na verschillende operatie kan een persoon ook last krijgen van incontinentie blijkt uit onderzoek.

Als u last hebt van incontinentie kan dit erg vervelend zijn, zeker als je afspraken overdag hebt die u niet kunt missen. Een inlegger kan dan de perfecte oplossing zijn! De Attends slip inleggers deo plus lijken op de Attends soft, maar absorberen nòg beter! Ook voorkom je door de gelachtige emulsie die in de inlegger zit dat u vervelende geurtjes verspreid.

De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes. Dit betekend dat u een maximale veiligheid creëert voor uzelf. En u zorgt ervoor dat u zelfs aan het einde van de dag een comfortabele, droge huid overhoudt.

Product

Attends Inleggers Deoplus is een rechthoekige inlegger voor het verhogen van de absorptiecapaciteit van incontinentiesystemen. De inlegger kan in specifieke gevallen een uitkomst bieden bij zware urine-incontinentie en/of in combinatie met lichte tot zware fecale incontinentie.

U kunt Deoplus gebruiken als extra inlegger in een ander product van Attends. In tegenstelling tot andere producten, laat Deoplus vocht wel door en kan zo dus als extra absorptiemiddel worden gebruikt.

Samenstelling

Achterzijde: Non-woven (Polyethyleen)
Absorptiekern: Vezels
Bovenlaag: Nonwoven

Gebruik
U kunt Deoplus gebruiken als extra inlegger in een ander product van Attends.

Attends Slip inlegger deoplus bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
56 stuks
Productsoort
Inlegverband
Z-Index
15194264
leverancier
VD

Shop meer