BCM Ketostix teststrips - 50 stuks - Medimart.nl - (3352956)
BCM Ketostix teststrips

BCM Ketostix teststrips - 50 stuks

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.

€ 8,43


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

BCM Ketostix teststrips

Iedereen wil graag afvallen; er zijn verschillende soorten supplementen op de markt, allerlei afslankdiëten die je kan volgen of sportvoedingen die de beweging ondersteunen. Als je een beetje thuis bent in het leven van een gezonde levensstijl of als je veel ervaring hebt met afslankdiëten heb je vast wel eens gehoord van een ‘’keto dieet’’, ofwel ‘’ketogeen dieet’’, of ‘’in ketose’’ zijn.

In een ketose staat zijn houdt in dat je de hele dag door vetmassa aan het verbranden bent. Je lichaam gebruikt normaal koolhydraten als grootste en meest gebruikte energiebron. De koolhydraten die je eet worden in het lichaam afgebroken tot glucose en de vrijgekomen glucose wordt vanuit je bloed in je lichaam gebruikt als brandstof om bijvoorbeeld te kunnen bewegen of om je hart te laten kloppen. Overtollige glucose wordt in je lichaam omgezet en o.a. opgeslagen in de vorm van vetmassa.
Tijdens het volgen van een ketogeen dieet eet je zeer weinig koolhydraten (maximaal 50 gram per dag) waardoor je te weinig glucose in je bloed hebt om als brandstof te gebruiken en je lichaam daarom over gaat op een andere manier van brandstof verkrijgen; je lichaam gaat over op vetverbranding. Door het verbranden van vetmassa ontstaan er ‘’ketonen’’ in je lichaam die het lichaam kan gebruiken als brandstof. Je lichaam komt op deze manier in een ketose staat. Ketonen maken het bloed zuurder, waardoor een staat van ketose meetbaar is.

Het keto dieet is een wetenschappelijk bewezen effectieve manier om snel van je overtollige kilo’s af te komen. Nadat je bent gestart met een ketogeen dieet duurt het over het algemeen een aantal dagen voordat je in ketose staat komt.

Toepassing; hoe test je of je in ketose bent?

Je kunt via de adem, urine en bloed testen of je in ketose bent. De meest gebruikte techniek is om ketonen via de urine te testen. Dit doe je met behulp van ketose strips. De ketose strips worden ook wel ‘’Ketostix’’ genoemd.
Tijdens het volgen van het ketogeen dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix. Als de vetverbranding in volle gang is merk je al snel dat het hongergevoel vermindert en het afvallen begint.

Gebruik

Plas over de strip en bekijk de verkleuring met de kleuren op de chart. Als de teststrip verkleurt, ben je in ketose. Let wel: het maakt NIET uit hoe donker de kleur is, als er maar verkleuring is.
Het best uit te voeren: 2 uur na de avondmaaltijd.
Bewaartemperatuur: tussen 15 °C – 30 °C en niet in direct zonlicht. Niet in de koelkast bewaren.

Flacon direct sluiten en schroefdop goed vastdraaien.

Fabrikant

Bayer Consumer Care AG
Peter Merian Strasse 84
4002 Basel
Zwitserland

BCM Ketostix teststrips bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

Specificaties

inhoud
50 stuks
Productsoort
Overige zelftesten
Subcategorie 2
Teststrips
Z-Index
14889412

Shop meer