Beckmann Vlekkenduivel smeervet & olie - 50 ml - Medimart.nl - (3771453)
Beckmann Vlekkenduivel smeervet & olie

Beckmann Vlekkenduivel smeervet & olie - 50 ml

De bestanddelen in de Vlekkenduivel Smeervet en Olie zijn er specifiek op gericht industriële en huishoudelijke vetten en oliën aan te pakken

€ 3,69 € 3,32


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De bestanddelen in de Vlekkenduivel Smeervet en Olie zijn er specifiek op gericht industriële en huishoudelijke vetten en oliën aan te pakken. Een combinatie van oplosmiddelen en oppervlakteactieve stoffen maakt de vlekken eerst los. Daarna zijn vlekken van bijvoorbeeld hars, kaarsvet, smeervet, smeerolie, teer of schoensmeer makkelijk te verwijderen.

Ingredienten
Koolwaterstoffen, C10-C13, n-alkanen, iso-alkanen, xyxlisch, <2% aromaten: isotridecanol, geethoxyleerd (>5-15 mol e.o.); koolwaterstoffen, C10-13. iso-alkanen, xylish, <2% aromaten; isotridecanol, geethoxyleerd (2-5 mol e.o.)

Gebruik
De vlek door en door nat maken met vlekken duivel, afdekken en laten inwerken tot de vlek is losgeweekt. De vlek met een droge doek grondig afdeppen. De stof zoals gewoonlijk wassen.

Beckmann Vlekkenduivel smeervet & olie bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
50 ml
collectie
Huishoudelijke producten
Productsoort
Reinigingsmiddel

Shop meer