Best Choice Vitaminespray vitamine B complex - 25 ml - Medimart.nl - (3664679)
Best Choice Vitaminespray vitamine B complex

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex - 25 ml

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray.

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

€ 16,49 € 12,37


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Het product is zorgvuldig ontwikkeld met een optimale hoeveelheid vitamines B om dagelijks in te nemen. 

B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur) helpen ons lichaam om voedsel om te zetten in energie. Individuele vitaminen uit deze groep dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelstel, de psychologische functie, de vermindering van vermoeidheid en aan het behoud van normaal haar en huid. Daarnaast ondersteunt vitamine B5 in drukke werkzaamheden en draagt het bij tot de normale weerstand tegen stress.

Naast het gebruiksgemak heeft deze spray als groot voordeel de opneembaarheid van met name vitamine B12. Door direct in de mond te sprayen wordt de vitamine, in de vorm van methylcobalamine, veel beter opgenomen. Het hoeft niet via het maagdarmstelsel, maar gaat direct via het mondslijmvlies. 

De heerlijke kersensmaak maakt het eenvoudig om elke dag de aanbevolen hoeveelheid vitamines B binnen te krijgen. Bij gebruik van de aanbevolen 4 sprays per dag, doe je maar liefst minstens 30 dagen met een verpakking!

Samenstelling per dosering van 4 sprays (0,8 ml):

  *%RI
Vitamine B12,2 mg200%
Vitamine B20,28 mg20%
Vitamine B34 mg25%
Vitamine B59 mg150%
Vitamine B62,8 mg200%
Biotine50 mcg100%
Foliumzuur400 mcg200%
Vitamine B1212,5 mcg500%

RI%= Referentie Inname.

Ingredienten
Water, zoetstof (xylitol), geconcentreerd sinaasappelsap, vitamine B5 (calcium pantothenaat), natuurlijke smaakstof (sinaasappel), vitamine B3 (nicotinamide), vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine B1 (thiamine hydrochloride), conserveringsmiddel (kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (xanthaangom), foliumzuur (calcium methylfolaat), vitamine B2 (natrium riboflavine 5 fosfaat), biotine, vitamine B12 (methylcobalamine).

Gebruik
1 maal daags 4 sprays.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Schudden voor gebruik.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
TS Health Products
Gelreweg 9
3842 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
25 ml
collectie
Voedingssupplementen
Productsoort
Vitamine enkel
Subcategorie 2
Vitamine B en B-complex
Subcategorie 3
B complex
Z-Index
16643410

Shop meer