CHI Eucalyptus citroen citronella / zomermix - 20 ml - Medimart.nl - (3666778)
CHI Eucalyptus citroen citronella / zomermix
15%korting

CHI Eucalyptus citroen citronella / zomermix - 20 ml

Een mix van sterk insectwerende essentiële oliën citronella en Citroeneucalyptus om insecten op afstand te houden in de zomer!

€ 13,95 € 11,86


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Een mix van sterk insectwerende essentiële oliën citronella en Citroeneucalyptus om insecten op afstand te houden in de zomer! Van Citronella zijn de insectwerende eigenschappen algemeen bekend, maar citroeneucalyptus is zelf nog effectiever!

Van citronella zijn de insectwerende eigenschappen algemeen bekend, maar wist je dat citroeneucalyptus (eucalyptus citriodora) zelfs nog effectiever is? In deze zomermix zorgt de combinatie van de essentiële oliën citronella en citroen eucalyptus dat muggen en andere insecten op afstand blijven. Naast de insectwerende werking, is deze mix ook ideaal bij het verdrijven van onaangename luchtjes zoals rook. Waar deze mix een werende werking heeft bij insecten, zorgt de mix juist voor energie en verheldering van de geest bij mensen.

Samenstelling
Eucalyptus citriodora oil, Cymbopogon nardus leaf oil

Gebruik
Gebruik 3 tot 10 druppels olie in een verdamper of op een geurblokje om muggen en insecten op afstand te houden. 
Wil je graag de olie op de huid gebruiken? Gebruik de olie nooit puur op de huid, maar voeg deze toe aan een vette plantolie.

Voor een kant en klaar product speciaal gemaakt voor op jouw huid kies je voor Chi Na De Beet: een roller, die al 25 jaar wordt ingezet als hulpmiddel voor en na de beet!

CHI Eucalyptus citroen citronella / zomermix bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
20 ml
Productsoort
Aromatherapie

Shop meer