Corega Fresh cleanse mousse - 125 ml - Medimart.nl - (3768118)
Corega Fresh cleanse mousse

Corega Fresh cleanse mousse - 125 ml

Dagelijkse gebitsprotheseroutine

€ 6,39


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

 

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: Fresh Cleanse

U bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken, en wellicht denkt u dat dit ook goed is voor uw nieuwe gebitsprothese. Niet echt. Eigenlijk raden wij alle dragers van een gebitsprothese met klem aan om te stoppen met het gebruik van normale tandpasta op hun gebitsprothese!

Tandpasta bevat schuurmiddelen die krassen kunnen maken in uw nieuwe gebitsprothese, waardoor bacteriën zich makkelijker kunnen hechten en groeien. En bacteriën zijn de oorzaak van een slechte adem.

Dus wat moet u doen voor uw dagelijkse routine?

Spoel en borstel uw gebitsprothese na elke maaltijd. Gebruik een zachte gebitsborstel die uw gebitsprothese reinigt zonder het acryl te beschadigen. Gewone tandpasta kan microscopisch kleine krasjes veroorzaken die een schuilplaats bieden aan bacteriën. Bovendien zorgt Fresh Cleanse ervoor dat uw gebitsprothese tot wel vijf uur lang fris blijft aanvoelen. Het is eenvoudig te gebruiken, gewoon pompen, borstelen en afspoelen! Corega Fresh Cleanse kunt u twee keer per dag of vaker gebruiken om dat frisse gevoel te houden. Onthoud: behandel uw gebitsprothese boven een wasbak half gevuld met water. Dit helpt uw gebitsprothese te beschermen als u het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse niet in uw mond.

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: goede houvast

Een kleefmiddel kan de stabiliteit van uw gebitsprothese bevorderen en daarmee uw gemoedsrust verbeteren. Het helpt ook voorkomen dat voedselresten tussen het gebitsprothese en uw tandvlees komen, waardoor tandvleesirritatie minder kans krijgt. Het is mogelijk dat beginnende dragers van een gebitsprothese vinden dat het gebruik van een kleefcrème het comfort vergroot. Vroeg in de overgangsperiode is het tandvlees namelijk nog erg gevoelig. Als het gebitsprothese enigszins los zit terwijl uw mond zich eraan aanpast, kan een kleefcrème extra zekerheid bieden.

Corega kleefcrème geeft de hele dag door stevige houvast. De unieke Ooze-Control Tip geeft meer controle en voorkomt een oncomfortabel gevoel door weglekken te voorkomen. Onthoud dat een klein beetje kleefcrème lang mee gaat. Begin met een kleine hoeveelheid, terwijl u probeert uit te vinden hoeveel u moet gebruiken. Gebruik daarna meer als u dit nodig acht. Corega poeder geeft eveneens de hele dag krachtig houvast in een eenvoudige poederformule. Strooi de poeder op het oppervlak dat contact maakt met uw tandvlees of het gehemelte van uw mond, verwijder de overtollige poeder en druk het op zijn plaats. Een kleefcrème is echter geen vervanging voor een goedpassend gebitsprothese. Als u merkt dat uw gebitsprothese los zit, ga dan naar uw tandarts. Onthoud: ga naar uw tandarts als gaandeweg de pasvorm van uw gebitsprothese verandert.

Dagelijkse routine: diepe reiniging
Moet u borstelen, weken, of beide, als onderdeel van uw dagelijkse gebitroutine? Iedere dag borstelen én weken is gewoon beter om uw gebitsprothese schoon en fris te houden dan alleen borstelen of alleen weken. Onthoud ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor uw gebitsprothese. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat borstelen en weken verschillende voordelen bieden.

Aan het eind van de dag helpt borstelen om:
•Ervoor te zorgen dat tandplak verwijderd worden
•Etensresten te verwijderen die met weken alleen niet verdwijnen

Laat nadat u met een tandenborstel en Fresh Cleanse heeft geborsteld, uw gebitsprothese weken in de oplossing. Spoel na het weken uw gebitsprothese af met stromend water.

 Plaats geen tabletten of tabletoplossing in uw mond. Dit diepreinigend proces zal helpen om vlekken te verwijderen, 99,9% van geurveroorzakende bacteriën doden en effectief tandplak en geurveroorzakende aanslag verwijderen.
Corega dringt zelfs door in spleetjes om voedselresten te verwijderen die achterblijven bij borstelen. Bewaar uw gebitsprothese altijd in water om te verhinderen dat het uitdroogt. En vergeet uw gebitsprothese niet af te spoelen en te drogen alvorens het weer in te doen. Vergeet niet om, bij het reinigen van uw gebitsprothese, ook uw overgebleven tanden en tandvlees te reinigen. Goede mondverzorging is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse gebitsroutine.
 

Corega Fresh cleanse mousse bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
125 ml
collectie
Mondverzorging
Productsoort
Prothese
Z-Index
15398935

Shop meer