Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker - 1 stuks - Medimart.nl - (3363633)
Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker

Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker - 1 stuks

Aerochamber & flow VU & kind masker

€ 43,65


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Aerochamber & flow VU & kind masker

De AeroChamber® Plus® Flow-Vu® heeft een speciale inhalatie-indicator.
De Flow-Vu®-inhalatie-indicator geeft gebruikers en behandelaars een visuele indicatie dat de voorzetkamer correct kan worden gebruikt en daardoor het medicijn goed wordt afgegeven.

Het gezichtsmasker is anatomisch vormgegeven en sluit daardoor goed aan op het gezicht. Speciaal ontworpen voor baby’s. Het bevat een extra gevoelig ventiel dat werkt met een lage inhalatieweerstand.

De Flow-Vu®-inhalatie-indicator:
- laat zien dat het mondstuk/masker goed aansluit;
- beweegt bij inademing en bevestigt daarmee de inhalatie;
- de ademhalingen van de patiënt kunnen worden geteld.

Toepassing
Deze houder is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met een doseerinhalator om aerosolmedicatie af te geven aan de longen van de patiënt.

Gebruik
1 Verwijder de doppen van de inhalator en de houder. Schud de inhalator onmiddellijk voor gebruik volgens de instructies die bij de inhalator zijn geleverd.

2 MASKER: Plaats de inhalator in het achterstuk van de houder. Breng het masker aan op het gezicht en zorg voor een effectieve afdichting.
MONDSTUK: Plaats de inhalator in het achterstuk van de houder. Plaats het mondstuk in de mond en sluit uw lippen eromheen om een effectieve verzegeling te garanderen.

3 MASKER: Adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing. Houd het masker op zijn plaats en adem 5 tot 6 keer in en uit door de houder.

MONDSTUK: Adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing.

Inhaleer langzaam en diep door de houder tot een volledige ademhaling is bereikt. Houd uw adem 5 tot 10 seconden in voordat u uitademt. OF adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing. Adem 2 tot 3 seconden lang in en uit door de houder en houd de lippen rond het mondstuk van de kamer.

Opmerkingen
• Inhalatie – VERTRAAG als u een fluittoon hoort, dit houdt in dat u te snel inademt (voor volwassen modellen).
• Als iemand u helpt, kan hij/zij de Flow-Vu® inhalatie-indicator gebruiken om een goede aansluiting te realiseren, door de inhalator met inhalatie in te drukken en het aantal opgenomen ademhalingen te tellen. De Flow-Vu® indicator beweegt naar u toe terwijl u inademt en beweegt alleen als u een goede afdichting hebt.
• Dien één (1) pufje tegelijk toe. Volg de instructies die met de inhalator zijn meegeleverd, over hoe lang u moet wachten voordat u dit moet herhalen

Kan worden gereinigd in de vaatwasser.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant
Focus Care Pharmaceuticals BV
Westzijde 416
1506 GM  Zaandam

 

Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
collectie
Gezondheidsproducten
Z-Index
15327590

Shop meer