Omschrijving
Glutenvrije biscuits met melkchocolade.
Ingredienten
Melkchocolade 53% (suiker, VOLLE MELKPOEDER, cacaoboter, cacaomassa, LACTOSE (melk), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanillearoma), maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk) 5%, suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur, rijsmiddelen: ammonium- en natriumbicarbonaat, zout, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur
Kan soja, lupine, amandelen, pinda's, hazelnoten en andere schaalvruchten (noten) bevatten
| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
| Energie / kJ | |
| Energie / kCal | |
| Vetten | |
| - waarvan verzadigd | |
| Koolhydraten | |
| - waarvan suikers | |
| Vezels | |
| Eiwitten | |
| Zout | |
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie