Ecodoo Wasmiddel poeder - 3 kilogram - Medimart.nl - (3339452)
Ecodoo Wasmiddel poeder

Ecodoo Wasmiddel poeder - 3 kilogram

Waspoeder - Geconcentreerde formule

€ 22,94


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Waspoeder - Geconcentreerde formule

Zonder fosfaten, zonder optische witmakers. Hand- of machinewas, wit en gekleurd.Geschikt voor alle soorten textiel: delicaat, synthetisch, … E ciënt vanaf 30°C tot 90°C met zacht of kalkrijk water volgens dosering. Met bio essentiële oliën van lavandin en eucalyptus. Geconcentreerde formule: 1,5 kg is equivalent aan 4,5 kg klassiek waspoeder. Niet op dieren getest.

Ingredienten:
15-30% zuurstofhoudende bleekmiddelen, 5-15 % silicaat, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, enzymen, extract van rozemarijn*, 100 % pure en natuurlijke essentiële oliën van lavandina*, terebenthine, eucalyptus*.

Gebruik:
Aanbevolen dosering voor 4,5 kg wasgoed. Handwas: 15 g voor 10 l water. Aanbeveling: vóór een eerste wasbeurt met uw waspoeder van ECODOO best eerst de wasmachine leeg te laten spoelen met 15 g waspoeder.

Waarschuwing:
Buiten het bereik van kinderen bewaren.Contact vermijden met de huid en de ogen. Irriterend voor de huid. Risico op ernstige oogschade. Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water en een specialist raadplegen. Bij inname, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiquette tonen. In geval van een ongeval of onpasselijkheid, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem het etiket tonen).

Inhoud: 3000 gram

Fabrikant:
EKIBIO
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES
Frankrijk

Ecodoo Wasmiddel poeder bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
3 kilogram
Productsoort
Reinigingsmiddel

Shop meer